“Δεν είναι ομοφοβικός ο πατέρας μου – Ο παππούς μου ήταν ΚΚΕ” λέει η κόρη του Αχιλλέα Μπέου

 “Δεν είναι ομοφοβικός ο πατέρας μου – Ο παππούς μου ήταν ΚΚΕ” λέει η κόρη του Αχιλλέα Μπέου

Ο Αχιλλέας Μπέος βρίσκεται κατά καιρούς – όπως και τώρα – στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, όχι όμως, πάντα για καλό, καθώς προκαλεί μεγάλες αντιδράσεις με κάποιες ακραίες απόψεις του, αλλά η κόρη του, Αργυρώ μίλησε για έναν… άλλο άνθρωπο σκιαγραφώντας το προφίλ του.

Η μεγάλη κόρη του Αχιλλέα Μπέου Αργυρώ μίλησε στο «ON time» για το σάλο που προκλήθηκε μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του δημάρχου Βόλου για τον Στέφανο Κασσελάκη και τους ομοφυλόφιλους και τόνισε ότι ο πατέρας της δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά.

«Εγώ θέλω να κρατάω μια αμέτοχη στάση σε όλη την κριτική που ασκούν στον πατέρα μου, διότι εγώ ξέρω ποιος είναι ο Αχιλλέας Μπέος. Ξέρω την ψυχή του, ξέρω τον εσωτερικό του κόσμο και ξέρω τι έχει προσφέρει στην οικογένειά μας αλλά και στην πόλη του. Ξέρω ότι ο πατέρας μου είναι ένας αυθόρμητος άνθρωπος, με ελεύθερη έκφραση λόγου. Ούτε είναι ομοφοβικός, ούτε είναι σεξιστής, ούτε φασίστας, ίσα-ίσα ο παππούς μας, ο Νίκος, ήταν μέλος του ΚΚΕ», τόνισε η κόρη του Αχιλλέα Μπέου.

«Απλά, με τον τρόπο που εκφράζεται πολλές φορές έχει την τάση να παρεξηγείται. Δεν θέλω να επεκταθώ στο θέμα. Βάζουμε μια τελεία σε αυτό το κομμάτι και θα προτιμήσω να μείνω στις πράξεις και στα έργα του πατέρα μου, όσο και σε αυτά που έχει κάνει πίσω από τις κάμερες, γιατί δεν τα διαφημίζει κανένας, αλλά ούτε κι εκείνος!», είπε η Αργυρώ Μπέου.