NBA: Αποθέωση Αντετοκούνμπο από ESPN – Ο κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος

 NBA: Αποθέωση Αντετοκούνμπο από ESPN – Ο κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος

Η νέα αγωνιστική περίοδος του NBA είναι προ των… πυλών και πολλά Μέσα στην Αμερική έχουν ξεκινήσει τις αξιολογήσεις τους για τους παίκτες που ετοιμάζονται να πάρουν… θέση στην γραμμή… εκκίνησης του νέου πρωταθλήματος. Σύμφωνα μ’ αυτές του κορυφαίου αθλητικού site, το ESPN, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, είναι αυτή τη στιγμή, ο καλύτερος παίκτης που θα πάρει μέρος στον «μαγικό κόσμο» του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο.

Ο διεθνής άσος των Μιλγουόκι Μπακς βρίσκεται στο Νο1, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον περσινό πρωταθλητή Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος αναδείχθηκε και MVP των τελικών, ενώ ο περσινός πολυτιμότερος παίκτης της κανονικής διάρκειας, Τζοέλ Εμπίντ, βρίσκεται στην 3η θέση.

«Ακόμα κι αν η παραγωγικότητα του Αντετοκούνμπο αλλάξει με την παρουσία του Λίλαρντ, ο Γιάννης θα παραμείνει ως μία από τις πιο κυρίαρχες δυνάμεις του πρωταθλήματος. Ο Λίλαρντ θα μπορούσε να ανοίξει πιο εύκολα το παιχνίδι του Αντετοκούνμπο, δημιουργώντας ένα δίδυμο τόσο επικίνδυνο που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί το θρυλικό ζευγάρι των Κόμπι Μπράιαντ και Σακίλ Ο’Νιλ στους Λος Άντζελες Λέικερς», αναφέρεται χαρακτηριστικά για τον «Greek Freak».

Η κορυφαία δεκάδα του ESPN:

1. Γιάννης Αντετοκούνμπο
2. Νίκολα Γιόκιτς
3. Τζοέλ Εμπίντ
4. Λούκα Ντόντσιτς
5. Στεφ Κάρι
6. Τζέισον Τέιτουμ
7. Κέβιν Ντουράντ
8. Σάι Γκίγκλιους-Αλεξάντερ
9. ΛεΜπρόν Τζέιμς
10. Άντονι Ντέιβις

Σχετικά Άρθρα