“Σφαγή” Ηλιόπουλου – Μπέου: “Η λάσπη είναι ο φυσικός σου χώρος” – “Τι δουλειά κάνεις ανεπάγγελτε;”

 “Σφαγή” Ηλιόπουλου – Μπέου: “Η λάσπη είναι ο φυσικός σου χώρος” – “Τι δουλειά κάνεις ανεπάγγελτε;”

Παρέμβαση έκανε πριν από λίγο ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, έπειτα από καταγγελίες του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσου Ηλιόπουλου, για κακοδιαχείριση στο δήμο του Βόλου. Ο Αχιλλέας Μπέος ξέφυγε απέναντι στον Νάσο Ηλιόπουλο, κατηγορώντας τον για λάσπες και κατηγορίες δίχως αποδείξεις ενώ από την πλευρά του ο Νάσος Ηλιόπουλος αρχικά αρνήθηκε να συνομιλήσει μαζί του, μίλησε για καραγκιοζιλίκια ενώ αναρωτήθηκε γιατί δεν έκανε ντιμπέιτ με τους άλλους υποψήφιους στον Δήμο Βόλου. 

Ακολουθεί ο διάλογος:

Σία Κοσιώνη: « Κύριε Ηλιόπουλε θέλει να παρέμβει ο κύριος Μπέος επι προσωπικού. Θέλετε να τον ακούσετε;»

Νάσος Ηλιόπουλος: « Όχι δεν θα κάτσω να ακούσω τον κύριο Μπέο επι προσωπικού. Σας ζητάω συγγνώμη.»

Σία Κοσιώνη: «Δεν μπορώ να του στερήσω τη δυνατότητα να απαντήσει, οπότε να τον ακούσουμε και αν θέλετε μπορείτε να του απαντήσετε.»

Αχιλλέας Μπέος: «Καλησπέρα σας. Είμαι στο σπίτι, πριν παω στο εκλογικό κέντρο.»

Σία Κοσιώνη: «Έθεσε κάποια θέματα ο κύριος Ηλιόπουλος για διαχειριστικό έλεγχο στον Δήμο. Απαντήστε εσείς.»

Αχιλλέας Μπέος: «Αν η ΠΑΕ Βόλου από τον Πανθεσσαλικό οφείλει 1 ευρώ, παραιτούμαι αύριο από Δήμαρχος. Ένα το κρατούμενο. Δεν υπάρχει καμία παρανομία. Αλλά αυτό έχουν μάθει από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν έβαλαν μυαλό ακόμη, λάσπη, κατηγορίες.Να μας πεί ο κ. Ηλιόπουλος, τι δουλειά κάνεις ρε σύ; Και σε βλέπω και στο παράθυρο. Το επάγγελμα σου ποιο είναι;»

Νάσος Ηλιόπουλος: «Αυτό το καραγκιοζιλίκι έχει ξαναγίνει σε αυτόν τον σταθμό, να βγαίνει ο κύριος Μπέος να λέει καφρίλες και να προσβάλλει, εγώ αυτό το καραγκιοζιλίκι δεν θα το κάνω.»

Σία Κοσιώνη: «Όχι, όχι δεν το επιτρέπω. Παρακαλώ κύριε Μπέο. Να είστε σε ένα πλαίσιο κόσμιο.»

Αχιλλέας Μπέος: «Στο 4%. Εκεί θα καταντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ανεπάγγελτε. Κατηγορείτε δίχως να έχετε στοιχεία, αποδείξεις. Λάσπη. Αυτοί είστε.»

Νάσος Ηλιόπουλος: «Ένα ντιμπέιτ με τον αντίπαλό σου έκανες ή κρυβόσουν; Για να δούμε ποιος έχει θάρρος, γιατί πουλάς ότι έχεις και θάρρος. Ή είσαι κρυμμένος μέσα στην λάσπη, γιατί η λάσπη είναι ο φυσικός σου χώρος.»

Αχιλλέας Μπέος: «Κυρία Κοσιώνη επειδή δέχθηκα έναν πόλεμο και μία καταιγίδα από λάσπες για κατηγορίες ανύπαρκτες αλλά αυτοί είναι. Πήγαινε κάνε καμιά δουλειά, ανεπάγγελτε. Κάνε καμιά δουλειά. Θα πάρετε την απάντηση από τον λαό του Βόλου. Ανεπάγγελτε.»

Νάσος Ηλιόπουλος: «Μέσα στην λάσπη είσαι, μέσα στην λάσπη θα μείνεις.»

Σχετικά Άρθρα