Καπουτζίδης κατά Πλεύρη με αφορμή τις δηλώσεις Κασσελάκη: “Προσβάλει ΛΟΑΤΚΙ γονείς και τα παιδιά”- “Κάποιοι πρέπει να εξηγούν το ανήκουστο: γιατί ο παππούς είναι νεοναζί”

 Καπουτζίδης κατά Πλεύρη με αφορμή τις δηλώσεις Κασσελάκη: “Προσβάλει ΛΟΑΤΚΙ γονείς και τα παιδιά”- “Κάποιοι πρέπει να εξηγούν το ανήκουστο: γιατί ο παππούς είναι νεοναζί”

Με μία μακροσκελή ανάρτησή του στο Instagram ο διάσημος σκηνοθέτης και ηθοποιός, Γιώργος Καπουτζίδης, απάντησε στις πρόσφατες ομοφοβικές δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Θάνου Πλεύρη, σχετικά με τα ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρια που επιθυμούν να αποκτήσουν ή έχουν ήδη αποκτήσει παιδιά, στον απόηχο των δηλώσεων του Στέφανου Κασσελάκη περί απόκτησης δύο αγοριών μέσω της διαδικασίας της παρένθετης μητρότητας.

Ο κ. Πλεύρης “προσέβαλε ΛΟΑΤΚΙ γονείς και κυρίως τα παιδιά τους και υποτίμησε κατάμουτρα τα σπίτια τους, τη γονική στοργή που απολαμβάνουν και την διαπαιδαγώγηση τους. Και έφερε αντιμέτωπους με τον κακοποιητικό του λόγο υπαρκτούς γονείς και υπαρκτά παιδιά που δεν τους έφταιξαν σε τίποτα” ανέφερε ο επιτυχημένος ηθοποιός.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Καπουτζίδης, έγραψε:

“Ως ΛΟΑΤΚΙ άτομο, κάθε μέρα έρχομαι αντιμέτωπος με ανόητες δηλώσεις και συζητήσεις στην ελληνική τηλεόραση. Έχω αποφασίσει να μην απαντήσω σε κανένα συνεντευξιαζόμενο ή παρουσιαστή και απλώς να μην πηγαίνω σε εκπομπές που εκφέρουν η αναπαράγουν κακοποιητικό λόγο και γι’ αυτό δεν έχω εμφανιστεί πουθενά από την αρχή τηλεοπτική σεζόν.

Σήμερα όμως πραγματικά ξεπεράστηκε κάθε όριο, καθώς ο πρώην υπουργός υγείας κύριος Αθανάσιος Πλεύρης, χρησιμοποιώντας ως όχημα μία δήλωση του κυρίου Κασσελάκη, η οποία ούτε σε μένα άρεσε, προσέβαλε ΛΟΑΤΚΙ γονείς και κυρίως τα παιδιά τους και υποτίμησε κατάμουτρα τα σπίτια τους, τη γονική στοργή που απολαμβάνουν και την διαπαιδαγώγηση τους. Και έφερε αντιμέτωπους με τον κακοποιητικό του λόγο υπαρκτούς γονείς και υπαρκτά παιδιά που δεν τους έφταιξαν σε τίποτα.

Όλοι οι γονείς ασχέτως φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού κάτι θα πρέπει να εξηγούνε κάθε μέρα στα παιδιά τους. Αυτή είναι η δύσκολη αλήθεια αν έρθει ένα διαζύγιο θα πρέπει να του εξηγήσουν αν έρθει ένας θάνατος μέσα στην οικογένεια, θα πρέπει να του εξηγήσουν αν το παιδί ρωτήσει γιατί έχει δυο μαμάδες ή δύο μπαμπάδες θα πρέπει να του εξηγήσουν. Θα πρέπει να εξηγήσουν γιατί δεν έχει αδερφάκι ή τι σημαίνει λέξη υιοθετημένος. Και κάποιοι, λίγοι ευτυχώς, θα πρέπει να εξηγήσουν το ανήκουστο. Το γιατί ο παππούς είναι νεοναζί και πώς ξεπερνιέται κάτι τέτοιο. Όλα χρειάζονται εξήγηση. Αλλά πραγματικά οι καλοί γονείς μπορούν να τα εξηγήσουν όλα.

Του εύχομαι καλή επιτυχία και σ’ αυτόν που τυχόν να κληθεί να εξηγήσει. Και εύχομαι επίσης ο Πρωθυπουργός μας να βρει το θάρρος να εξηγήσει στους βουλευτές και υπουργούς του, ότι ο κακοποιητικός τους λόγος είναι αυτός που κρατά την χώρα στην υπανάπτυκτη πλευρά της Ευρώπης και όχι οι οικογένειες που ζουν σε ένα ευτυχισμένο σπίτι“.

Σχετικά Άρθρα