Στο Αλεξάνδρειο η σορός του Γιάννη Ιωαννίδη – Πλήθος κόσμου για το “τελευταίο αντίο” – Παρών ο Γκάλης

 Στο Αλεξάνδρειο η σορός του Γιάννη Ιωαννίδη – Πλήθος κόσμου για το “τελευταίο αντίο” – Παρών ο Γκάλης

Στο… δεύτερο σπίτι του, το Αλεξάνδρειο βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά η σωρός του Γιάννη Ιωαννίδη, τυλιγμένη με την κιτρινόμαυρη σημαία.

Πλήθος κόσμου δίνει το παρών προκειμένου να αποχαιρετίσει τον προπονητή των επιτυχιών, αυτόν που συνέδεσε το όνομά του με τις επιτυχίες του μπασκετικού Άρη, αγάπησε και αγαπήθηκε από τους κιτρινόμαυρους.

Τη σωρό συνοδεύει η σύζυγός του Γιούλα και η κόρη τους.

Στο Αλεξάνδρειο έφτασε και ο Νίκος Γκάλης, ο οποίος αφού αποθεώθηκε από τον κόσμο, εξέφρασε τη συγκίνησή του για την απώλεια του «μεγάλου του αδερφού», όπως χαρακτήρισε τον Γιάννη Ιωαννίδη«Είναι μεγάλη συγκίνηση σήμερα για τον Άρη και όλο τον  αθλητικό κόσμο. Αν μπορούσα να τον χαρακτηρίσω με μια κουβέντα, θα έλεγα πως είναι άντρας, ότι είχε να σου πει, στο έλεγε απευθείας στο προσωπό σου. Είχε όραμα από μικρό παιδί να κάνει μεγάλη ομάδα τον Άρη. Ανδρωθήκαμε μαζί, τον είχα σαν μεγάλο αδερφο, έβαζε την ομάδα πανω από τον εαυτό του. Ήταν σπουδαίος. Είναι δύσκολη μέρα για μένα, τους Αρειανούς και όλο τον κόσμο. Ήταν δάσκαλος, πάρα πολύ σπουδαίος. Ζήσαμε πολλές καλές στιγμές και λίγες λύπες. Είναι αλήθεια πως και οι δύο μας δεν αντέχαμε την ήττα. Ήταν ευθύς και πολλοί τον κατηγορούσαν γι’ αυτό» ανέφερε ο Νίκος Γκάλης

Στο μεταξύ, η ομάδα μπάσκετ του Άρη, μετά την άφιξη του φερέτρου, σήκωσε τα κύπελλα που έχει κατακτήσει ο Γιάννης Ιωαννίδης με την ομάδα και στη συνέχεια άφησαν λουλούδια πάνω στο φέρετρο. 

Σχοινάς για Ιωαννίδη: Μαζί με τον «ξανθό» φεύγει κι ένα κομμάτι της πόλης και της ζωής μας

Οι δηλώσεις του Επιτρόπου και δηλωμένου φιλάθλου του Άρη, Μαργαρίτη Σχοινά για τον Γιάννη Ιωαννίδη

Λυπηρίδης: Με τον κόουτς ζήσαμε στιγμές πάνω απο τα όρια

Ο παλαίμαχος μπασκετμπλίστας Βασίλης Λυπηρίδης και ο προπονητής Γιώργος Μπουσβάρος βρέθηκαν στο Αλεξάνδρειο για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον Γιαννη Ιωαννίδη.

Το «παρών» στο γήπεδο, όπου ο Γιάννης Ιωαννίδης, ως τεχνικός προ ετών του Αρη, θεωρούσε «σπίτι» του, δίνουν η διοίκηση της ΚΑΕ Αρης, το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας, παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές που συνέδεσαν το όνομά τους με τον Γιάννη Ιωαννίδη και φίλαθλοι του συλλόγου.

Σχετικά Άρθρα