Σούμποτιτς για Ιωαννίδη: Ήταν ο κορυφαίος προπονητής στην Ελλάδα σε όλα τα αθλήματα

 Σούμποτιτς για Ιωαννίδη: Ήταν ο κορυφαίος προπονητής στην Ελλάδα σε όλα τα αθλήματα

Ένας παίκτης που συνέδεσε το όνομά του με τις μεγάλες επιτυχίες του Άρη, ο Λευτέρης Σούμποτιτς, μίλησε για τον εκλιπόντα Γιάννη Ιωαννίδη και την προσφορά του στο μπάσκετ.

«Με τον Γιάννη Ιωαννίδη γνωριστήκαμε το 1986 στο ΣΕΦ όταν κατέβηκα με τη μητέρα μου να δούμε τον τελικό κυπέλλου Παναθηναϊκός-Άρης. Μετά τη νίκη του Άρη ανεβήκαμε μαζί στη Θεσσαλονίκη, και υπέγραψα συμβόλαιο με τον Άρη» τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Σούμποτιτς.

«Ήμουν στον Άρη μαζί με τον Ιωαννίδη έξι χρόνια και μας συνδέουν πολλοί τίτλοι. Κερδίσαμε μαζί εννιά τίτλους. Νιώθω ότι τόσο αυτός, όσο και ο προφέσορας Νίκολιτς ήταν δάσκαλοί μου και με ενέπνευσαν στην προπονητική μου αργότερα καριέρα» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

«Ήταν τελειομανής, νικητής και αυτό το πνεύμα πέρασε και σε μας τους παίκτες. Δεν του άρεσε να κάνουμε χαλαρές προπονήσεις, ακόμη και μετά από νίκες την άλλη μέρα ήταν πρώτος στο γήπεδο για την προπόνηση και μας καθοδηγούσε. Για μένα ήταν καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα όχι μόνο στο μπάσκετ, αλλά σε όλα τα αθλήματα» κατέληξε ο Λευτέρης Σούμποτιτς.

Σχετικά Άρθρα