Καφετζόπουλος κατά ΕΡΤ για τον “Τρίτο Όροφο”

 Καφετζόπουλος κατά  ΕΡΤ για τον “Τρίτο Όροφο”

Συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη!» παραχώρησε ο Αντώνης Καφετζόπουλος το πρωί της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου. Ο ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ «3ος όροφος», μίλησε για τα επαγγελματικά του, ενώ δεν δίστασε να ασκήσει κριτική στη Δημόσια Τηλεόραση για τον προγραμματισμό των επεισοδίων.

«Η σειρά “3ος όροφος” θα παίζει 9:30 το βράδυ, είναι μικρή και έχει κέφι. Υπάρχουν δουλειές που δεν έχω κάνει με κέφι και βγήκαν μέτριες έως κακές», είπε αρχικά.

«Τώρα στην ΕΡΤ έπαθαν εγκεφαλικό και βάζουν διπλά επεισόδια. Μόνο η ιατρική μπορεί να απαντήσει. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό! Η ιδέα ήταν ότι θα κάναμε 15 λεπτά την ήμερα και βάζουν το ένα μετά το άλλο. Μου απάντησαν με τρόπο που μαρτυρά ιατρικό πρόβλημα, εγκεφαλικό. Ένα παράδειγμα διάρκειας στον χώρο είμαι εγώ. Στα 73 μου εξακολουθώ ό,τι κάνω να το κάνω με έναν τρόπο που δεν μπορείς να τον πεις αδιάφορο», συμπλήρωσε.

Μιλώντας για τα πολιτικά τεκταινόμενα στη χώρα, δήλωσε ότι «η Ελλάδα αυτή την εποχή είναι διχασμένη. Η αρχηγία του Στέφανου Κασσελάκη είναι κωμωδία προς το παρόν και θα περάσει στη φάση του δράματος».

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος αναφέρθηκε και στη βοήθεια που χρειάστηκε να ζητήσει από ειδικό για να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη.

«Μία μέρα κατάλαβα ότι δεν είμαι αυτός που ήμουν, έπρεπε να ζητήσω τη βοήθεια κάποιου ειδικού. Ήμουν μια περίπτωση αντιμετωπίσιμη. Δεν είχα ποτέ την διάθεση να κάνω κακό στον εαυτό μου, πολλοί άνθρωποι όμως με κλινική κατάθλιψή έχουν τέτοια τάση. Με τα χρόνια έκοψα και τα φάρμακα και τώρα είμαι καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά Άρθρα