Καφετζόπουλος: Η ΕΡΤ έκανε πατάτα, ας τα πακετάρουν κι ας τα βάλουν εκεί που νομίζουν

 Καφετζόπουλος: Η ΕΡΤ έκανε πατάτα, ας τα πακετάρουν κι ας τα βάλουν εκεί που νομίζουν

Την έντονη δυσαρέσκειά του για την ΕΡΤ εξέφρασε ο Αντώνης Καφετζόπουλος σε συνέντευξή του στο Breakfast@star και στον Πάνο Παπαδόπουλο για το γεγονός πως η σειρά 3ος Όροφος, στην οποία πρωταγωνιστεί, θα ολοκληρωθεί νωρίτερα από ότι είχε συμφωνηθεί από λάθος προγραμματισμό της κρατικής τηλεόρασης.

«Με την Λυδία Φωτοπούλου ήταν κάτι που το θέλαμε κι οι δύο και το κάναμε με όσο καλύτερο τρόπο και μεράκι είχαμε. Έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα από πέρυσι. Η σειρά ολοκληρώνεται τον Οκτώβριο και όχι τον Δεκέμβριο γιατί έκανε πατάτα η ΕΡΤ. Είχαν…παραγγείλει κάτι μικρό, δηλαδή 15λεπτο. Δεν είχαν να βάλουν κάτι ενδιάμεσο και έβαλαν διπλά επεισόδια. Ας τα πακετάρουν τα επεισόδια κι ας τα βάλουν όπου νομίζουν», δήλωσε φανερά ενοχλημένος στην κάμερα του Breakfast@star.» και πρόσθεσε:

«Πήραν στα χέρια τους κάτι, το οποίο δεν εκτίμησαν και αυτό είναι δικαίωμα κάποιου να μην τιμά κάτι. Ως εκ τούτου το σπαταλήσανε και το σκορπίσανε. Δεν έχω ιδέα, δεν ξέρω τι γίνεται στην ΕΡΤ. Δεν έχω μιλήσει με την ΕΡΤ για το πρόωρο τέλος της σειράς, δεν έχω ιδέα τι γίνεται. Δε θα ήμουν θετικός σε νέα επεισόδια. Υπήρξε μία απαξίωση σε αυτό το πράγμα. Όταν σε απαξιώνουν, δεν έχεις διάθεση να συζητήσεις ξανά με ανθρώπους που σε απαξιώνουν. Λες ας τραβήξουν αυτοί τον δρόμο τους κι εγώ τον δρόμο μου» για να καταλήξει ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

«Δεν είχαμε συμφωνήσει τίποτα. Δική τους ιδέα ήταν να είναι 15λεπτα καθημερινά. Δεν άλλαξα γνώμη εγώ, αλλά αυτοί για αυτό που ζητήσανε. Πήραν αυτό κι αποφάσισαν ότι τελικά θέλουμε δύο 15λπετα την ημέρα. Τι να συζητήσουμε;».

«Τα τελευταία χρόνια δε μου αρέσουν τα ελληνικά σήριαλ. Δεν υπάρχει αισθητική στα ελληνικά σήριαλ, είναι χάλια», πρόσθεσε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Σχετικά Άρθρα