“Σφάχτηκαν” Στίγκας – Βελόπουλος στη Βουλή: Δεν δικαιούστε να ομιλείτε – Δεν ασχολούμαστε με αχυρανθρώπους

 “Σφάχτηκαν” Στίγκας – Βελόπουλος στη Βουλή: Δεν δικαιούστε να ομιλείτε – Δεν ασχολούμαστε με αχυρανθρώπους

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Βασίλης Στίγκας εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, σε χθεσινή του τοποθέτηση αποκάλεσε υποστηρικτές των ναζί τους Σπαρτιάτες προσθέτοντας ότι «με μαφιόζους δεν μιλάμε, εσείς οι πατριώτες, συνεργάτες των ναζί».

Ο πρόεδρος των Σπαρτιάτων, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί προσωπικές επιθέσεις ο ίδιος και η οικογένεια του από τον Κυριάκο Βελόπουλο. Μάλιστα, όπως είπε, μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό στον οποίο εμφανίζεται ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, «κάθε βράδυ βγαίνουν με τα φτυάρια οι νεκροθάφτες στο κανάλι». Σημείωσε δε, ότι έχει ήδη καταθέσει στην εισαγγελία τα όσα υβριστικά ακούγονται για τον ίδιο. Ο κ. Στίγκας, έκλεισε την ομιλία του δανειζόμενος και την φράση του Μένιου Κουτσόγιωργα, «δεν δικαιούστε να ομιλείτε».

Άμεση ήταν η απάντηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ελληνικής Λύσης, Κωνσταντίνου Χήτα, ο οποίος είπε «ασχολούμαστε μόνο με σοβαρούς πολιτικούς, όχι αχυρανθρώπους» και συνέχισε: «Δεν θα ασχοληθούμε μαζί σας ποτέ, είστε ανάξιοι πολιτικοί, δεν μιλάμε με συνεργάτες των ναζί, αδιαφορούμε, νιώθουμε απέχθεια».

Σχετικά Άρθρα