Ερντογάν: Ακύρωσε τα ταξίδια του για λόγους υγείας

 Ερντογάν: Ακύρωσε τα ταξίδια του για λόγους υγείας

Η συμμετοχή του προέδρου του AKP και προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη συνεδρίαση των στελεχών του κόμματος, καθώς και η επίσκεψή του στην Ισπανία ακυρώθηκαν λόγω ασθένειας.Σύμφωνα με το τουρκικό μέσο birgun, το πρόγραμμά του ακυρώθηκε λόγω ενός σοβαρού κρυολογήματος από το οποίο υποφέρει ο Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος επρόκειτο να αναχωρήσει αύριο για την Ισπανία όπου θα συζητούνταν οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και οι περιφερειακές εξελίξεις.

Επίσης, λόγω της ασθένειας του Ερντογάν, δεν θα πραγματοποιηθεί και η σημερινή συνεδρίαση της ομάδας του ΑΚΡ.

Υπενθυμίζεται πως στα τέλη του περασμένου Απριλίου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξής του, ο Ερντογάν ένιωσε αδιαθεσία, πυροδοτώντας περαιτέρω τα κατά καιρούς σενάρια για την κλονισμένη υγεία του.  

Την ώρα που ο Τούρκος πρόεδρος παραχωρούσε συνέντευξη, ακούστηκε μια φωνή να λέει «ω, Θεέ μου», με τον δημοσιογράφο να ζητάει εκτάκτως διαφημιστικό διάλειμμα και το πρόγραμμα να διακόπτεται.

Να σημειωθεί ότι η Υγεία του Ερντογάν απασχολεί κατά καιρούς τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, καθώς το 2006 είχε λιποθυμήσει μέσα στο αυτοκίνητό του, το 2011 και 2012 χειρουργήθηκε δύο φορές στο έντερο, με τις φήμες να κάνουν λόγο για καρκίνο, ενώ το 2021, η εικόνα του προέδρου της Τουρκίας να κοιμάται σε διάλογο που είχε με Τούρκους πολίτες μέσω βιντεοκλήσης είχε προκαλέσει πάλι προκαλέσει συζητήσεις για την υγεία του.

Σχετικά Άρθρα