Σε διαθεσιμότητα ο υπαρχιφύλακας που βίαζε και εξέδιδε 34χρονη από το Καμερούν

 Σε διαθεσιμότητα ο υπαρχιφύλακας που βίαζε και εξέδιδε 34χρονη από το Καμερούν

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο 40χρονος υπαρχιφύλακας της διεύθυνσης περιπολιών ο οποίος συνελήφθη από τους «Αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ. για εμπορία ανθρώπων και βιασμό κατ’ εξακολούθηση μίας 34χρονης γυναίκας από το Καμερούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Σε συνέχεια του από 02-10-2023 Δελτίου Τύπου σχετικά με σύλληψη αστυνομικού για εμπορία ανθρώπων και βιασμό κατ’ εξακολούθηση στην Αττική, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι σε βάρος του διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, ενώ παράλληλα τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Υπενθυμίζεται πρόκειται για 40χρονο αστυνομικό που υπηρετούσε στις πεζές περιπολίες. Εκεί γνώρισε μια 35χρονη από το Καμερούν, η οποία βρισκόταν νόμιμα στη χώρα με πολιτικό άσυλο. Την προσέγγισε με την ιδιότητα του λέγοντας ότι θα την προστατεύσει και την μετέφερε στο σπίτι του.

Στη συνέχεια την εξωθούσε στην πορνεία σε ξενοδοχείο της Χαλκοκονδύλη. Τις έπαιρνε όλα τα χρήματα από τα ερωτικά ραντεβού. Η 35χρονη προέβη ακόμη και σε απόπειρα αυτοκτονίας επιχειρώντας να πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού. Ο αστυνομικός την βίαζε παρά τη θέλησή της. Ακόμη και όταν κατέθετε στους αστυνομικούς την έπαιρνε τηλέφωνο για να ρωτήσει που είναι.

Οι αστυνομικοί την καθοδήγησαν να του πει πως είναι με πελάτη. Προσημείωσαν 500 ευρώ και όταν εκείνη πήγε στο σπίτι, έβαλε τα χρήματα στο τραπέζι. Ο αστυνομικός τα άρπαξε και τα έβαλε σε μία κρύπτη στο στρώμα ενός κρεβατιού. Εκεί βρέθηκαν 3.800 ευρώ. Ερευνάται η υπόθεση μιας ακόμη γυναίκας από τη Ρουμανία, να ήταν θύμα του ίδιου αστυνομικού.

Υπάρχει βίντεο του αστυνομικού από το ξενοδοχείο που πήγαινε την γυναίκα από το Καμερούν, ενώ μία άλλη εκδιδόμενη έχει καταγράψει τον αστυνομικό τη στιγμή που έπαιρνε χρήματα από την 35χρονη γυναίκα από το Καμερούν. Κάποιες φορές πήγαινε ακόμη και με το περιπολικό έξω από το ξενοδοχείο που εξέδιδε τη γυναίκα.

Σχετικά Άρθρα