Μητσοτάκης για Κασσελάκη: Δεν ήταν ποτέ συνεργάτης μου – Δεν έχει αρθρώσει πολιτικό λόγο

 Μητσοτάκης για Κασσελάκη: Δεν ήταν ποτέ συνεργάτης μου – Δεν έχει αρθρώσει πολιτικό λόγο

Στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνέντευξη του στον ALPHA.

Ερωτηθείς για την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κ. Μητσοτάκης του ευχήθηκε «καλή επιτυχία». «Είναι σημαντικό και για τον ΣΥΡΙΖΑ ότι το κεφάλαιο αυτό έκλεισε, είναι ένας νέος άνθρωπος, προσωπικά μου είναι συμπαθής. Έτυχε να τον γνωρίζω από το παρελθόν. Μεταξύ μας δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα κατέληγε στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτό είναι μία άλλη συζήτηση» πρόσθεσε, κάνοντας δύο επισημάνσεις:

Πρώτον ότι ο κ. Κασσελάκης μέχρι τώρα δεν έχει αρθρώσει τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο και δεύτερον ότι δεν θα είναι βουλευτής και ως εκ τούτου δεν θα έχουν τη δυνατότητα να διασταυρώνουν τα ξίφη τους «στον φυσικό χώρο πολιτικής αντιπαράθεσης», στη Βουλή.

«Το μεγαλύτερο όμως θέμα είναι άλλο για εμένα, δεν είναι τόσο τα δύο πρώτα. Είναι: πόσο νέος είναι τελικά ο κ. Κασσελάκης όταν έχει υπαρχηγούς τον κ. Παππά και τον κ. Πολάκη. Εκεί υπάρχει ένα μείζον ζήτημα, αν τελικά αυτό το οποίο παρουσιάζεται ως νέο δεν είναι τίποτα άλλο από μια νέα βιτρίνα η οποία ανακυκλώνει τα πιο παλιά, τα πιο φθαρμένα υλικά, τα οποία καταδικάστηκαν με εκκωφαντικό τρόπο στις διπλές εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου» πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός.

Σχετικά Άρθρα