Μαρινάκης: Τι απάντησε για τη φράση που αποδίδεται στον πρωθυπουργό προς τον Μπέο… “Δεν υπάρχει καταλληλότερος από σένα” (vid)

 Μαρινάκης: Τι απάντησε για τη φράση που αποδίδεται στον πρωθυπουργό προς τον Μπέο… “Δεν υπάρχει καταλληλότερος από σένα” (vid)

Ο Παύλος Μαρινάκης επιβεβαίωσε για την προ ημερών τυφλή εμπιστοσύνη που έδειξε η κυβέρνηση στον δήμαρχο Βόλο Αχιλλέα Μπέο. Συγκεκριμένα, ο Παύλος Μαρινάκης κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, κλήθηκε να τοποθετηθεί για την πρόσφατη ανακοίνωση του δήμου Βόλου, που έλεγε ότι ο Αχιλλέας Μπέος, κατόπιν πρότασης του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναλαμβάνει, τον γενικό συντονισμό επειδή έχει πληρέστερη άποψη και γνώση της πόλης και των προβλημάτων της.

Επίσης, ρωτήθηκε κατά πόσο διαψεύδει τα τοπικά ΜΜΕ, που έγραψαν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον Αχιλλέα Μπέο, είπε «δεν υπάρχει καταλληλότερος από εσένα».

Ο Παύλος Μαρινάκης απαντώντας είπε:

«Πάμε να διαχωρίσουμε τρία διαφορετικά ζητήματα. Το ένα ζήτημα έχει να κάνει με την πράξη αυτή καθ’ αυτή ή την οποιαδήποτε αντίστοιχη πράξη που είναι απόλυτα καταδικαστέα.

Ένα δεύτερο δεδομένο είναι η στήριξη ή μη σε έναν υποψήφιο δήμαρχο ή περιφερειάρχη. Εδώ νομίζω έχει απαντηθεί ξεκάθαρα και έχει εκτεθεί η αντιπολίτευση και όποιος άλλος ισχυρίζεται το αντίθετο.

Ένα τρίτο ζήτημα είναι η συνεργασία της κυβέρνησης με την τοπική αυτοδιοίκηση για πάρα πολύ σοβαρά ζητήματα και τις φυσικές καταστροφές. Είχε καθήκον η κυβέρνηση να συνεργαστεί. Δεν σημαίνει ότι όλοι οι δήμαρχοι της ΝΔ είναι μέλη της ΝΔ ή έχουν στηριχτεί από τη ΝΔ.

Αν υπάρχει οποιαδήποτε επάρκεια ή όχι του οποιοδήποτε αυτοδιοικητικού για να αναλάβει μία επιχείρηση, ή για να διαχειριστεί μία δύσκολη κατάσταση, αυτό είναι ένα πράγμα, εμείς θέλουμε να γίνει το καλύτερο δυνατό για τους πολίτες, εκείνη τη στιγμή που γίνεται, και ένα άλλο πράγμα είναι η στάση μας κατά οποιαδήποτε για οποιαδήποτε πράξη που κάνει».

Σχετικά Άρθρα