Γιαννακόπουλος: Βίντεο με βαριές εκφράσεις κατά Αγαπηδάκη ανήρτησε ο ιδιοκτήτης της ΒΙΑΝΕΞ- Κατηγορίες για το αλαλούμ με τα αντιγριπικά εμβόλια

 Γιαννακόπουλος: Βίντεο με βαριές εκφράσεις κατά Αγαπηδάκη ανήρτησε ο ιδιοκτήτης της ΒΙΑΝΕΞ- Κατηγορίες για το αλαλούμ με τα αντιγριπικά εμβόλια

Με βαριές εκφράσεις επιτέθηκε στην αναπληρώτρια υπουργό Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ και πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με αφορμή την αρχική απόφαση για χορήγηση των αντιγριπικών εμβολίων με συνταγή γιατρού.

Μάλιστα, μέσα από βίντεο που ανάρτησε στα social media, ο κ. Γιαννακόπουλος οργισμένος, αναφέρεται στο πρόσωπο της με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, ενώ παράλληλα την κατηγορεί ότι “έχει πληρωθεί” και “άλλες εταιρίες της έδωσαν τη διατριβή της”.

Αφορμή για την σκληρή επίθεση στο πρόσωπο της από τον φαρμακοβιομήχανο, ήταν η απόφαση της αναπληρώτριας, φέτος, να συνταγογραφούνται τα αντιγριπικά εμβόλια, απόφαση που άλλαξε με σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, που αναφέρει ότι τα αντιγριπικά εμβόλια θα χορηγούνται δωρεάν σε όλους τους πολίτες χωρίς συνταγογράφηση από τις αρχές Νοεμβρίου.

Αποκλειστικά με συνταγή γιατρού θα χορηγούνται, ωστόσο, τα δύο νέα ακριβά αντιγριπικά εμβόλια που εντάχθηκαν φέτος για πρώτη φορά στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών και τα οποία προορίζονται αποκλειστικά για τους άνω των 65 ετών.

“Το Υπουργείο Υγείας ακολουθώντας τις συστάσεις της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, δίνει τη δυνατότητα εμβολιασμού για τα νέου τύπου και πολύ ακριβά εμβόλια με συνταγογράφηση και παράλληλα δρομολογεί διαδικασία χορήγησης του συμβατικού εμβολίου χωρίς συνταγή” αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: thetok.gr

Σχετικά Άρθρα