Μπέος: “Φωνάξτε τον φλώρο τον Αλκίνοο Ιωαννίδη να έρθει να βοηθήσει”

 Μπέος: “Φωνάξτε τον φλώρο τον Αλκίνοο Ιωαννίδη να έρθει να βοηθήσει”

Σε ύβρεις, υποδείξεις προέβη σήμερα (28.9.2029) ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας σε τηλεοπτικούς σταθμούς για την κατάσταση που επικρατεί στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στο Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα για τις καταστροφές που έχει υποστεί ο Βόλος από την κακοκαιρία Elias. Ο δήμαρχος Βόλου δεν δίστασε να τα βάλει ξανά με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, λίγες εβδομάδες μετά τη δημόσια κόντρα τους.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης με τον ΑΝΤ1, ο Αχιλλέας Μπέος είπε στον Γιώργο Λιάγκα:

«Είμαστε όλοι έξω, πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας με ό,τι δυνάμεις έχουμε. Γι’ αυτό και την άλλη φορά που μου την έφερες, να σου πω να φωνάξεις αυτόν τον φλώρο τον Ιωαννίδη να έρθει να βοηθήσει. Άντε ντε! Που εμείς είμαστε 20 ώρες στον δρόμο… Αυτόν τον φλώρο, φώναξέ τον. Δεν είναι βρισιά η λέξη φλώρος. Άντε τώρα… Πήγε να κάνει αρπαχτή και θα μας κρίνει αυτός!».

Απελπισμένος από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον Βόλο μετά το νέο χτύπημα από την κακοκαιρία Elias το βράδυ της Τετάρτης εμφανίστηκε νωρίτερα το πρωί της Πέμπτης ο δήμαρχος της πόλης Αχιλλέας Μπέος. 

«Τι “καλημέρα” ρε παιδιά, μας δουλεύετε;» είπε χαρακτηριστικά στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ που τον καλημέρισε. «Εδώ είναι θλίψη, θλίβομαι δεν έχω δύναμη να μιλήσω, είναι μια κατάσταση που δεν μπορώ να σας την περιγράψω» συνέχισε ο κ. Μπέος.