Πρόστιμο 15.000 ευρώ θα πληρώσει ο Αχιλλέας Μπέος  για τη συμπεριφορά του στον Τετέι

 Πρόστιμο 15.000 ευρώ  θα πληρώσει ο Αχιλλέας Μπέος  για τη συμπεριφορά του στον Τετέι

Μετά τον ΠΑΟΚ, η ΔΕΑΒ τιμώρησε και τον Αχιλλέα Μπέο για τη συμπεριφορά του στο πρόσφατο παιχνίδι του Βόλου με την Κηφισιά στην Καισαριανή. Το πειθαρχικό όργανο της Super League έχει επίσης τιμωρήσει τον Αχιλλέα Μπέο με ποινή απαγόρευσης εισόδου στα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο για τρεις μήνες.

Ο νέος αθλητικός νόμος για την αντιμετώπιση της βίας τέθηκε σε ισχύ πριν από λίγο καιρό και η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας (ΔΕΑΒ) άρχισε να μοιράζει, ως οφείλει κατά δέσμια αρμοδιότητα, ποινές.

Αναλυτικά:

Διοικητική κύρωση (πρόστιμο) δεκαπέντε χιλιάδων (15.000) ευρώ στον κ. Μπέο Αχιλλέα για τη συμπεριφορά απέναντι στον ποδοσφαιριστή κ. Αντρέα Τετέι, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΕ Κηφισιά – ΠΑΕ Βόλος για το πρωτάθλημα της Super League, που διεξήχθη στις 11/02/2024 στο δημοτικό γήπεδο Καισαριανής, σύμφωνα με το άρθρο 1 παρ.2 του ν.4326/2015, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 9 του ν.5085/2024.

Δεν είναι οι μοναδικές ποινές

Να θυμίσουμε πως και το πειθαρχικό όργανο της Super League τιμώρησε τον Αχιλλέα Μπέο με ποινή απαγόρευσης εισόδου στα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο για τρεις μήνες. Παράλληλα τιμωρήθηκε και με πρόστιμο 12.000 ευρώ.
Η ποινή αφορά την εισβολή (και αποβολή) του Αχιλλέα Μπέου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια στον αγώνα της Stoiximan Super League 1 ανάμεσα στην Κηφισιά και στον Βόλο. «ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ για τον δεύτερο εγκαλούμενο συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου στο χώρο των αποδυτηρίων και στον αγωνιστικό χώρο για χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών και χρηματική ποινή ποσού δώδεκα χιλιάδων(12.000,00) ευρώ» αναφέρει η απόφαση.

Σχετικά Άρθρα