“Μεθεόρτια”: Παραιτήθηκε ο διευθυντής της “Αυγής”- Ματαιώνεται το φεστιβάλ της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

 “Μεθεόρτια”: Παραιτήθηκε ο διευθυντής της “Αυγής”- Ματαιώνεται το φεστιβάλ της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Άρχισαν οι αλλαγγές εκ βάθρων στην Κουμουνδούρου, μετά την επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη αλλά και ηχηρές αποχωρήσεις.

Έτσι σήμερα η «Αυγή» κυκλοφόρησε χωρίς διευθυντή στην ταυτότητα της – αφού ο Σπύρος Ραπανάκης που είχε ταχθεί με φανατισμό υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου υπέβαλε την παραίτηση του.

Υπενθυμίζεται η μεγάλη κόντρα του Παύλου Πολάκη προεκλογικά με τον διευθντή τότε της Αυγής.

Στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ – όπου ο Παύλος Πολάκης είπε ότι δεν θα είναι υποψήφιος, επικαλούμενος το γεγονός ότι θα ήθελε η διαδικασία εκλογής προέδρου να πραγματοποιηθεί μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου – ο βουλευτής χρησιμοποίησε σε δύο σημεία τους όρους «lifestyle» και «καλλιστεία».
Αρχικά είπε στην ομιλία του ότι «ο Αλέξης ως πρόεδρος, ακόμη και με τους όρους life style που τείνουμε να αποδεχτούμε, ήταν περισσότερο από επαρκής. Αποδείχτηκε, όμως, ότι αυτό δεν ήταν αρκετό» και στη συνέχεια σημείωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε τόσο κρίσιμη φάση, που διαδικασίες fast track με χαρακτηριστικά καλλιστείων ή με επικέντρωση σε επίπλαστα ψευδο-διλήμματα (Κέντρο ή Αριστερά;) δεν πρόκειται να τον ανατάξουν».

Σύμφωνα με πληροφορίες προβλήματα υπάρχουν και στη σχέση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ με τη νέα ηγετική ομάδα του κόμματος. Το Sputnik Festival 2023 , το οποίο ήταν να διεξαχθεί από 29/9 ως 1/10, στο Άλσος Στρατού, ακυρώθηκε.

Σχετικά Άρθρα