Σκιάθος: Βρετανίδα τα ήπιε και έσπασε ένα ξενοδοχείο
Ένα ξέφρενο βράδυ διακοπών στη Σκιάθο κατέληξε σε σύλληψη, όταν μια 39χρονη Βρετανίδα τουρίστρια, μετά από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ, φέρεται να προκάλεσε ζημιές σε ξενοδοχείο του νησιού και στη συνέχεια να δημιούργησε νέο επεισόδιο στο Κέντρο Υγείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα βρισκόταν μαζί με τη 15χρονη κόρη της σε οργανωμένη θαλάσσια εκδρομή, όπου φέρεται να κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα ποτών. Όταν επέστρεψαν στο κατάλυμά τους, τις πρώτες πρωινές ώρες, η κατάσταση ξέφυγε, καθώς η 39χρονη άρχισε να σπάει αντικείμενα και να προκαλεί φθορές στους χώρους του ξενοδοχείου.
Η ένταση που προκλήθηκε οδήγησε τους υπεύθυνους του καταλύματος να ζητήσουν τη συνδρομή της Αστυνομίας, με τους αστυνομικούς να μεταφέρουν τη γυναίκα και την ανήλικη στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου για την παροχή βοήθειας.
Ωστόσο, ούτε εκεί φέρεται να ηρέμησε η κατάσταση. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 39χρονη συνέχισε την έντονη συμπεριφορά της, προκαλώντας νέες φθορές και αντιδρώντας στις προσπάθειες των αστυνομικών να την περιορίσουν.
Μετά το περιστατικό, σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση, διατάραξη της λειτουργίας Υπηρεσίας και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.