Κολωνάκι: Εντοπίστηκε βαρύς οπλισμός σε αποθήκη- Την είχε αγοράσει ναυτιλιακή εταιρεία

 Κολωνάκι: Εντοπίστηκε βαρύς οπλισμός σε αποθήκη- Την είχε αγοράσει ναυτιλιακή εταιρεία

Γεμάτο με φυσίγγια, υποπολυβόλα, τουφέκια, χειροβομβίδες και γεμιστήρες το μπαούλο στην αποθήκη. Ο οπλισμός ο οποίος εντοπίστηκε σε κτίριο που βρίσκεται επί της Νεοφύτου Δούκα, σύμφωνα με αναφορές, βρέθηκε σε χώρο που θα στεγαζόταν ναυτιλιακή εταιρεία.

Εντοπίστηκε βαρύς οπλισμός μέσα σε μπαούλο σε αποθήκη κτιρίου στο Κολωνάκι.

Ο οπλισμός ο οποίος εντοπίστηκε σε κτίριο που βρίσκεται επί της Νεοφύτου Δούκα, σύμφωνα με αναφορές, βρέθηκε σε χώρο που θα στεγαζόταν ναυτιλιακή εταιρεία.

Ανάμεσα σε όσα εντόπισαν οι Αρχές υπάρχουν φυσίγγια, υποπολυβόλα, τουφέκια, χειροβομβίδες και γεμιστήρες.

Ο οπλισμός εντοπίστηκε από έναν άνδρα.

Η ναυτιλιακή είχε αγοράσει την αποθήκη, ωστόσο παραμένει άγνωστο ποιος ήταν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του χώρου.

Τι όπλα βρέθηκαν στην αποθήκη στο Κολωνάκι

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για υπόθεση χαμηλού ερευνητικού ενδιαφέροντος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο οπλοστάσιο βρέθηκαν παλιά τουφέκια τύπου Μ1, τρεις παλιές χειροβομβίδες και φυσίγγια. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για συλλογή, ενώ πρόκειται να γίνει βαλλιστικός έλεγχος.

Το οπλοστάσιο εντόπισαν οι άνθρωποι που φτιάχνουν το χώρο και αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός.

Ο οπλισμός που βρέθηκε μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Στο σημείο μετέβη υπάλληλος για να ελέγξει τη στατικότητα του κτιρίου, βρήκε τα όπλα και λοιπά πυρομαχικά υλικά και κάλεσε την αστυνομία. Στο σημείο μετέβη το ΤΕΕΜ και επιλαμβάνεται η Ασφάλεια

Σχετικά Άρθρα