Περιστέρι: Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τους πυροβολισμούς και τους τραυματίες – Στον Ασπρόπυργο συνελήφθησαν οι δράστες

 Περιστέρι: Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τους πυροβολισμούς και τους τραυματίες – Στον Ασπρόπυργο συνελήφθησαν οι δράστες

Συνελήφθησαν, σήμερα Κυριακή από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στον Ασπρόπυργο Αττικής δύο νεαροί για πυροβολισμούς σε κατάστημα στο Περιστέρι. Πρόκειται για δύο άτομα,  ηλικίας 20 και 26 ετών, που κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και βία κατά των υπαλλήλων.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί οι νεαροί δράστες, ενώ βρίσκονταν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή του Περιστερίου, διαπληκτίστηκαν λεκτικά με δύο άλλα άτομα και η ένταση κλιμακώθηκε έξω από το μαγαζί. Αποτέλεσμα ήταν ο 20χρονος να βγάζει όπλο και να πυροβολεί των δύο άτομων με τους οποίους προκλήθηκε η διαμάχη. Και οι δύο τραυματίστηκαν.

Το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχθηκε τηλεφώνημα  σχετικά με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στη περιοχή,  ενώ λίγο αργότερα υπήρξε ενημέρωση από νοσοκομείο της Αττικής για ύπαρξη δύο τραυματιών.

Ύστερα από έρευνες και αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τους υπόπτους και τους προσάγουν στο Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου, όπου αναγνωρίστηκαν ως δράστες της επίθεσης.

Στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα ρολόι μεγάλης αξίας, ένα μενταγιόν, δύο κάλυκες πυροβόλου όπλου και τρία κέρματα.

Συλληφθέντες, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Σχετικά Άρθρα