Αχαΐα: Νεαρή καταγγέλει τον πατέρα της για βιασμό – Καταθέτει εναντίον της η οικογένεια

 Αχαΐα: Νεαρή καταγγέλει τον πατέρα της για βιασμό – Καταθέτει εναντίον της η οικογένεια

Μία σοβαρότατη καταγγελία έκανε μία 23χρονη γυναίκα σε χωριό της ορεινής Αχαΐας καθώς κατηγορεί τον 56χρονο πατέρα της για βιασμό. Αρκετά περίπλοκη η υπόθεση τη στιγμή που μάλιστα -όπως φαίνεται- η οικογένεια αναμένεται να καταθέσει εναντίον της νεαρής κοπέλας.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, ο πατέρας που καταγγέλθηκε για βιασμό από την κόρη του έχει μια πολύτεκνη οικογένεια, η οποία κατάγεται από χωριό της ορεινής Αχαΐας.

Η 23χρονη κόρη του τον κατήγγειλε στις Αρχές, περιγράφοντας όλα όσα ισχυρίζεται ότι της έχουν συμβεί και μάλιστα αναφέρει απόπειρα βιασμού και από άλλο μέλος της οικογένειάς της.

Οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση από τη νεαρή γυναίκα, το έγγραφο διαβιβάστηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα και ανακριτή και άμεσα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, με τον 56χρονο να κρατείται στην Ασφάλεια Πατρών από την περασμένη Παρασκευή (22.9.2023) το βράδυ.

Σύμφωνα με το pelop.gr, η Αστυνομία δεν έκανε προανάκριση ώστε να απολογηθεί ο ίδιος απευθείας στον ανακριτή.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 56χρονος δηλώνει ότι δεν έχει κάνει το παραμικρό από όσα του καταλογίζει η ίδια του η κόρη, με τον δικηγόρο του να επικαλείται μαρτυρίες και άλλων μελών της οικογένειας, στις οποίες αναφέρουν ότι θα υποστηρίξουν τον πατέρα.

Δύο από τα παιδιά της οικογένειας είναι παντρεμένα και έχουν δημιουργήσει τις δικές τους οικογένειες, γι’ αυτό και οι Αρχές – προς το παρόν – εξετάζουν κάθε στοιχείο της υπόθεσης με ιδιαίτερη προσοχή. Μάλιστα, όπως αναφέρει το pelop.gr, ένα μέλος της οικογένειας διαψεύδει την κόρη και δηλώνει πως λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Σχετικά Άρθρα