Κασσελάκης για Αχτσιόγλου: “Στρέφει τα βέλη εναντίον μου λες και είμαι ο Μητσοτάκης”

 Κασσελάκης για Αχτσιόγλου: “Στρέφει τα βέλη εναντίον μου λες και είμαι ο Μητσοτάκης”

Στην αντεπίθεση προς την Έφη Αχτσιόγλου προχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος αν και στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Χ (πρώην Twitter) ζητά να πέσουν οι τόνοι, με ό,τι ακούγεται να λέει στο βίντεο για την συνυποψήψιά του κάθε άλλο παρά αυτό κάνει.

Στη «στενόχωρη», όπως τη χαρακτηρίζει, νέα δήλωσή του ο Στέφανος Κασσελάκης κατηγορεί την Έφη Αχτσιόγλου ότι της έτεινε χείρα φιλιάς όταν την αποκάλεσε «Έφη» όπως αποκαλεί «Αλέξη» τον Τσίπρα και «το θεωρεί υποτίμηση».

Αποκαλύπτει, επίσης, ότι τον Ιούλιο όταν η Έφη Αχτσιόγλου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της, της υπέβαλε προτάσεις για να τις εντάξει στο πρόγραμμά του «αν ήθελε» αλλά «δεν μου απάντησε».

«Λυπάμαι που θα μιλήσω στενάχωρα» ξεκινά στη δήλωσή του ο Στέφανος Κασσελάκης προσθέτοντας ότι «δεν φανταζόμουν ότι η κατάσταση θα έχει ξεφύγει τόσο»

«Κρατιέμαι πίσω ολη αυτή την εβδομάδα για να μην δίνω τροφή σε αυτή την ένταση. Στηρίζω την συνυποψηφιά μου δημόσια και ακούω δεν με στήριξες. Βλέπω κάθε βίντεό της και στρέφει τα βέλη εναντίον μου λες και είμαι ο Μητσοτάκης» συνεχίζει ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Την αποκαλώ Έφη όπως τον Αλέξη τον αποκαλώ πάντα Αλέξη και αντί για χέρι φιλίας το θεωρεί υποτίμηση. Βλέπω ότι διακινεί σενάρια ότι είμαι συνεργάτης του Μητσοτάκη και ποιος τη διαψεύδει; Ο Γιάννης Πρετεντέρης».

Σχετικά Άρθρα