Πειραιάς: Τον σκότωσε επειδή τον ενοχλούσε ο θόρυβος στο πάρκινγκ – “Τον έφαγα τον π… επιτέλους”

 Πειραιάς: Τον σκότωσε επειδή τον ενοχλούσε ο θόρυβος στο πάρκινγκ – “Τον έφαγα τον π… επιτέλους”

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του φονικού που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στον Πειραιά, όταν ένας 68χρονος πυροβόλησε θανάσιμα έναν 39χρονο υπάλληλο πάρκινγκ.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ασήμαντη αφορμή, με τον δράστη και το θύμα να γνωρίζονται από καιρό. Σύμφωνα με μάρτυρες είχαν συχνά διαπληκτισμούς. Ο 68χρονος δράστης φέρεται να είχε πρόβλημα με τον θόρυβο από τη λειτουργία του πάρκινγκ. Άλλες πληροφορίες λένε ότι οι διαπληκτισμοί οφείλονταν στο γεγονός ότι ο ηλικιωμένος πάρκαρε σε σημείο που εμπόδιζε τη λειτουργία του πάρκινγκ.

Ο ηλικιωμένος εμφανίστηκε στο πάρκινγκ με καραμπίνα και πυροβόλησε το θύμα τουλάχιστον δυο φορές, πετυχαίνοντάς τον στο πρόσωπο και στη πλάτη. Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, μετά την πράξη του φώναζε «επιτέλους τον έφαγα τον π…».

Ο 68χρονος, μετά από την δολοφονία πήγε στο σπίτι του, σε κοντινή πολυκατοικία, όπου και συνελήφθη λίγη ώρα μετά. Το θύμα μεταφέρθηκε με βαριά τραύματα στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου και κατέληξε. Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σχετικά Άρθρα