Τρόμος στην Αρτέμιδα με τον “πόλεμο” της μαφίας – Αλωνίζουν κακοποιοί, συγκλονιστικές μαρτυρίες των κατοικών – Τουρκικής καταγωγής οι 6 νεκροί

 Τρόμος στην Αρτέμιδα με τον “πόλεμο” της μαφίας – Αλωνίζουν κακοποιοί, συγκλονιστικές μαρτυρίες των κατοικών – Τουρκικής καταγωγής οι 6 νεκροί

Το χθεσινό μακελειό στην Αρτέμιδα με αποτέλεσμα να πέσουν νεκροί έξι αλλοδαποί, τουρκικής καταγωγής δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία, καθώς είναι κοινό γνωστό μεταξύ των κατοίκων αλλά και της δημοτικής αρχής ότι αλωνίζουν κακοποιοί που έχουν ως στόχο τον εκβιασμό νυχτερινών “μαγαζιών”.

Το χθεσινό μαφιόζικο ξεκαθάρισμα λογαριασμών κατέληξε σε αιματηρή συμπλοκή με τους εκτελεστές να «γαζώνουν» τα θύματά τους με δεκάδες σφαίρες ενώ στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο. Τα θύματα είναι 6 Τούρκοι υπήκοοι κουρδικής καταγωγής που έφεραν γαλλικές ταυτότητές.

Το μακελειό συνέβη περίπου στις 18:30 την Δευτέρα, στην οδό Ακροπόλεως, που καταλήγει στην Αρίωνος ένα κεντρικό δρόμο πολυσύχναστο. Σε ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο μάρκας Ford επέβαιναν οι έξι αλλοδαποί τους οποίους περίμεναν -σύμφωνα με πληροφορίες- οι δράστες έχοντας στήσει ενέδρα. Μόλις έφτασε το ΙΧ στο σημείο, οι δολοφόνοι πυροβόλησαν κατά ριπάς σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται ότι οι δράστες αφαίρεσαν αντικείμενα από το ΙΧ των θυμάτων, ενώ τα θύματα πιθανόν δεν οπλοφορούσαν. Οι δράστες έριξαν με πιστόλι των 9 χιλιοστών, όπως προκύπτει από τους κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο. Τα 5 από τα θύματα βρέθηκαν νεκρά στο αυτοκίνητο, ενώ ο ο οδηγός εντοπίστηκε νεκρός έξω από αυτό.

Οι δράστες εν συνεχεία διέφυγαν με ένα μαύρο πολυτελές αυτοκίνητο, ενώ οι Αρχές αναζητούν και συνεργό ή συνεργούς με μια μηχανή. Οι δράστες διέφυγαν ανενόχλητοι από το σημείο της δολοφονίας με μεγάλη άνεση, είτε προς Ραφήνα – Νέα Μάκρη, είτε προς το κέντρο της Αθήνας.

Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής ενώ το όχημα των θυμάτων έφερε γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας, που ωστόσο ήταν πλαστές και κολλημένες με σελοτέιπ.

Μαρτυρίες σοκ

«Άκουγα ένα πυροβόλο όπλο – ήταν συνεχείς οι πυροβολισμοί. Είμαι γείτονας, ανησύχησα και ήρθα, είδα καλυμμένα δύο πτώματα», ανέφερε περίοικος στην ΕΡΤ. Ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι άκουσε συνεχόμενους πυροβολισμούς οι οποίοι συνεχίστηκαν μετά από μια μικρή παύση.

Οι δηλώσεις του αυτόπτη μάρτυρα για την εκτέλεση: «Μένω στον από κάτω δρόμο. Ημουν στον υπολογιστή και άκουσα συνεχόμενους πυροβολισμούς, δηλαδή κατάλαβα ότι είναι πυροβόλο όπλο. Εκανε “παπ, παπ, παπ” αρκετές φορές. Και μετά, αφού τελείωσαν, άκουσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, δηλαδή μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, “παπ – παπ – παπ”, δηλαδή συνέχιζαν και βάραγαν. Αυτό, λέω, είναι σίγουρα όπλο, γιατί Δευτέρα να έχει βαφτίσια, γάμους και τέτοια ή πάρτι σε χώρο εξωτερικό και με τέτοιο καιρό, αποκλείεται. Ανησύχησα γιατί είναι η γειτονιά μας εδώ πέρα. Λέω μήπως συνέβη κανένα τραγικό, ενδοοικογενειακή βία και τέτοια. Πήρα κατευθείαν το μηχανάκι γιατί κατάλαβα ότι είναι εδώ πέρα, σε αυτό το στενό, και από την κάτω μεριά που μπήκα, είχε έρθει ήδη η αστυνομία και είχαν σκεπάσει τα πτώματα. Το αυτοκίνητο (σ.σ. που δέχθηκε την επίθεση) δεν το είχα δει ξανά»

Ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, που μένει κοντά στο σημείο ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ότι ακούστηκαν διακεκομμένες ριπές, μετά ξανά το ίδιο».

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Πριν από λίγο εντοπίστηκαν 6 θανάσιμα τραυματισμένα άτομα μετά από πυροβολισμούς που έλαβαν χώρα στην περιοχή της Αρτέμιδας. Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής».

Σχετικά Άρθρα