Νέο κύμα νεροποντής στην Αττική – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί – Καθίζηση στο Μοσχάτο

 Νέο κύμα νεροποντής στην Αττική – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί – Καθίζηση στο Μοσχάτο

Αρκετοί δρόμοι δρόμοι και αρτηρίες πλημμύρισαν στην Αθήνα εξαιτίας του «Daniel», με την Τροχαία να αναγκάζεται σε αρκετά σημεία να προχωρήσει στη διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων. Από τις έντονες βροχοπτώσεις έχουν προκληθεί σοβαρά προβλήματα σε Μοσχάτο, Καλλιθέα, Πετράλωνα με πολλές βιοτεχνίες και αποθήκες να έχουν πλημμυρίσει.

Το πρώτο κύμα του «Daniel» στην Αθήνα σημειώθηκε χθες το απόγευμα όπου δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια προκαλώντας κομφούζιο σε κεντρικούς οδικούς άξονες, ενώ σημειώθηκαν και διακοπές στην ηλεκτροδότηση.

Δύσκολη η κατάσταση που επικρατεί από τα ξημερώματα στο Μοσχάτο, όπου ο δρόμος στην οδό Πύργου και Πειραιώς άνοιξε σε πολλά σημεία, ενώ δημιουργήθηκαν μέχρι και κρατήρες στους δρόμους, με την κυκλοφορία των οχημάτων να είναι αδύνατη.

Μάλιστα ένα λεωφορείο έπεσε μέσα σε λακούβα και ακινητοποιήθηκε.

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης, ΙΧ αυτοκίνητο έπεσε μέσα σε χαντάκι που είχε δημιουργηθεί στο οδόστρωμα από τη σφοδρή νεροποντή καθώς ο οδηγός δεν είχε καταλάβει ότι ήταν κλειστός ο δρόμος.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη οδό Πύργου από την Πειραιώς έως την οδό Θεσσαλονίκης στο Μοσχάτο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στη Λ. Βουλιαγμένης από το ύψος της οδού Πρίγκηπος Πέτρου στη Γλυφάδα, στο ρεύμα προς Αθήνα, και από τη Ρήγα Φεραίου στη Βούλα, στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη.

Σχετικά Άρθρα