Παραδόθηκε στις αρχές το δεύτερο φασιστοειδές με το πογκρόμ μεταναστών (vid)

 Παραδόθηκε στις αρχές το δεύτερο φασιστοειδές με το πογκρόμ μεταναστών (vid)

Στην Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης μαζί με το δικηγόρο του εμφανίστηκε ο πολίτης που είχε επιδοθεί στη «σύλληψη» μεταναστών σε χωριό του Έβρου. Συγκεκριμένα για τη νέα «σύλληψη» μεταναστών στον Έβρο ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και διέταξε την διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τη διερεύνηση του περιστατικού.

«Η Ελλάδα είναι ισχυρό κράτος δικαίου. Είναι συντεταγμένη πολιτεία, με ισχυρό δημοκρατικό κεκτημένο και ανθρωπιστική παράδοση. Αυταπατώνται οικτρά όσοι θεωρούν ότι μπορούν να υποκαταστήσουν την Πολιτεία και τις Αρχές της, ερμηνεύοντας τους νόμους κατά το δοκούν» αναφέρουν πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, ο άνδρας στον Έβρο φαίνεται να έχει πιάσει 4 μετανάστες και να τους έχει ακινητοποιήσει κατηγορώντας τους για τις φωτιές στον Έβρο. Ο άνδρας καταγγέλλει παράλληλα την ανυπαρξία των Αρχών.

«Άλλους τέσσερις, άλλους τέσσερις καλούς επενδυτές. Βλέπετε; Μέρα μεσημέρι, πού είναι οι αρχές, πού είναι οι αρχές, πού είναι οι αρχές… παίρνουμε τηλέφωνο αστυνομία δεν βγάζει δίκτυο καίνε, καίγεται εδώ ο τόπος. Είδαμε στρατό και πυροσβεστική. Επάνω καίγονται οι κορυφές και δεν έρχεται αεροπλάνο να τα σβήσει» ακούγεται να λέει ο άνδρας σε σπαστά ελληνικά.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για το δεύτερο τέτοιο περιστατικό τις τελευταίες ημέρες μετά τους 3 άνδρες στον Έβρο που έπιασαν και κλείδωσαν σε τρέιλερ 13 μετανάστες.

Σχετικά Άρθρα