Καλλιακμάνης: Αυτός που μαχαίρωσε τον Μιχάλη δεν ήρθε σε μάχη σώμα με σώμα μαζί του

 Καλλιακμάνης: Αυτός που μαχαίρωσε τον Μιχάλη δεν ήρθε σε μάχη σώμα με σώμα μαζί του

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου του Μιχάλη Κατσούρη που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της αιματηρής επίθεσης από Κροάτες χούλιγκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, σχολίασε στην πρωινή εκπομπή του Mega, σχετικά με τα λάθη που έγιναν από την πλευρά της Αστυνομίας: «Έγιναν τραγικά λάθη. Η ΕΛΑΣ είναι ένας αποτελεσματικός οργανισμός, αλλά αδικήθηκε από πρόσωπα που έκαναν λάθη και γι’ αυτό γίνεται μία ΕΔΕ και πολλές καρατομήσεις».

Ερωτώμενος ο κ. Καλλιακμάνης αν επίκεινται στην Αστυνομία κρίσεις προσωπικού σε ανώτατο επίπεδο απάντησε ότι είναι λογικό να συμβούν καθώς τις καρατομήσεις ακολουθούν κενές θέσεις που θα πρέπει να αναπληρωθούν.

Ως προς την πορεία των ερευνών ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής σημείωσε ότι ήδη είναι προς διερεύνηση τα στίγματα των τηλεφώνων και είναι αυτά που θα παίξουν σημαντικό ρόλο.

Και συμπλήρωσε: «Κατά τη διάρκεια της σύρραξης φαίνεται από τις κάμερες ότι κάποιοι πλησίασαν και χτύπαγαν τον δολοφονημένο Μιχάλη. Προσπαθούμε από τα στίγματα να δούμε ποιοι πλησίασαν, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Φαίνεται ότι αυτός που έριξε την μαχαιριά δεν είχε έρθει σε μάχη σώμα με σώμα με τον Μιχάλη».

Σχετικά Άρθρα