Καλλιακμάνης για Βαρουφάκη: “Τον χτύπησαν αναρχικοί – Καμία σχέση με αυτούς που κατεβαίνουν στις πορείες”

 Καλλιακμάνης για Βαρουφάκη: “Τον χτύπησαν αναρχικοί – Καμία σχέση με αυτούς που κατεβαίνουν στις πορείες”

Για το περιστατικό ξυλοδαρμού του Γιάνη Βαρουφάκη, αλλά και για την τραγωδία των Τεμπών, μίλησε το πρωί της Κυριακής στο MEGA, ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος υπογράμμισε ότι αναρχικοί ήταν αυτοί που χτύπησαν τον γραμματέα του ΜέΡΑ25 στα Εξάρχεια το βράδυ της Παρασκευής.

Σχολιάζοντας τη γενικότερη κατάσταση στην περιοχή, ο κ. Καλλιακμάνης ανέφερε: «Η κατάσταση στα Εξάρχεια έχει μαζευτεί και υπάρχει πολύ Αστυνομία πλέον εκεί. Τα άτομα που τον χτύπησαν ήταν αναρχικοί, οι οποίοι έχουν όλοι ταυτοποιηθεί. Ένας από τους αναρχικούς κατέγραφε τη στιγμή του ξυλοδαρμού και προσπαθούμε να ανακτήσουμε το υλικό. Από την πρώτη στιγμή, το κλιμάκιο της ασφάλειας είχε πάει στον Ευαγγελισμό και μίλησε με τον κ. Βαρουφάκη ώστε να προχωρήσουμε στην ταυτοποίησή τους».

«Οι μπαχαλάκηδες δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που κατεβαίνουν στις πορείες»

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, αναφέρθηκε στα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τις διαμαρτυρίες για την υπόθεση των Τεμπών, λέγοντας πως οι «μπαχαλάκηδες» δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που κατεβαίνουν στις πορείες.

«Ο κόσμος βγαίνει για να διαμαρτυρηθεί και να δηλώσει την άποψή του. Υπάρχουν και κάποιοι που πάντα μπαίνουν στις διαδηλώσεις και τις διαλύουν. Η Αστυνομία προσπαθεί να κάνει τη δουλειά της αλλά κάποιες φορές έχει αστοχίες. Και εμείς οι Αστυνομικοί συνδικαλιστές συμμετείχαμε στις διαμαρτυρίες. Τώρα, εάν υπάρξουν και πάλι τέτοιες παρεισφρήσεις, τότε θα πρέπει να επέμβει και πάλι η Αστυνομία. Οι μπαχαλάκηδες δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που κατεβαίνουν στις πορείες», ανέφερε.

Σχετικά Άρθρα