Σήμερα η κηδεία του Μιχάλη Κατσουρή – Πορεία από την Ευελπίδων οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ

 Σήμερα η κηδεία του Μιχάλη Κατσουρή – Πορεία από την Ευελπίδων οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ

Στις 17:00 θα τελεστεί η κηδεία του Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατά την καταδρομική επίθεση των ακροδεξιών χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.Η οικογένεια του, οι συγγενείς, οι φίλοι του και οι οπαδοί της ΑΕΚ θα τον αποχαιρετήσουν στις 17:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στην Ελευσίνα όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Σε μήνυμά της, η οικογένεια του Μιχάλη ζητά αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Σωματείο «Ελπίδα».

«Ο Μιχάλης μας ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο που βοήθησε με αυτοθυσία στις φωτιες, βοηθούσε άστεγους και είχε μεγάλη πίστη στο Θεό. Γι’ αυτό η οικογένεια του, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για μικρά παιδιά, υπέρ του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ» στη μνήμη του αδικοχαμένου μας».

Κάλεσμα της Original

Κάλεσμα για πορεία από την Ευελπίδων μέχρι την Ελευσίνα έστειλε χθες, με ανάρτησή της στο Facebook, η Original 21.

Χρησιμοποιώντας μια φωτογραφία του δολοφονημένου Μιχάλη Κατσουρή, η Original 21 καλεί με ανάρτησή της όλο τον κόσμο της ΑΕΚ, για να αποχαιρετήσει τον 29χρονο αδικοχαμένο οπαδό της ομάδας.

Παρότι η κηδεία του Μιχάλη Κατσουρή είναι στις 17:00 στην Ελευσίνα, η Original 21 έκανε κάλεσμα για τις 12:30 στα δικαστήρια στην Ευελπίδων «για να πάμε όλοι μαζί στον Μιχάλη μας!».

Υπενθυμίζεται πως εκείνη την ώρα ξεκινούν οι απολογίες των Κροατών δολοφόνων του αδικοχαμένου φίλου της ΑΕΚ.

Σχετικά Άρθρα