Μαντόνα:Οι πρώτες φωτογραφίες μετά την περιπέτεια με την υγεία της

 Μαντόνα:Οι πρώτες φωτογραφίες μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Αντίστροφα για την επιστροφή της στη σκηνή μετρά η Μαντόνα. Η διάσημη τραγουδίστρια πλέον έχει ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας, που την οδήγησε στο νοσοκομείο, και ανυπομονεί για τα σόου της.Έχοντας αναρρώσει πλήρως, η βασίλισσα της ποπ επιστρέφει και στις παλιές, καλές συνήθειές της, οι οποίες δεν είναι άλλες από τις φωτογραφίσεις.

Φόρεσε λοιπόν, τα σέξι ρούχα της και τα κοσμήματά της και πόζαρε σε διάφορους χώρους του σπιτιού της. Στο δωμάτιό της, μπροστά από τη βιβλιοθήκη της ακόμα και στην τουαλέτα.

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έκανε πάταγο.

«Καλοντυμένη αλλά δεν έχω να πάω πουθενά… Σύντομα, πολύ σύντομα, θα ταξιδέψω κοντά σας», υποσχέθηκε αναφερόμενη στην περιοδεία της «Celebration», που αναβλήθηκε λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε.

Οι νέες ημερομηνίες της περιοδείας της

Η Μαντόνα νοσηλεύτηκε τον περασμένο Ιούνιο σε μονάδα εντατικής θεραπείας μετά από βακτηριακή λοίμωξη που υπέστη και λόγω της σοβαρής κατάστασης είχε αναγκαστεί να αναβάλλει την πολυαναμενόμενη περιοδεία της, με τίτλο «Celebration», η οποία αρχικά είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει από το Βανκούβερ στις 15 Ιουλίου.

Μετά από ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο και ξεκούρασης στο σπίτι της, η τραγουδίστρια προσπαθεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά της και ετοιμάζεται να ανέβει ξανά στη σκηνή.

Η ίδια μέσα από στα stories της στο Instagram ευχαρίστησε πριν λίγες ημέρες τους θαυμαστές για την αγάπη και την υποστήριξή τους και έκανε γνωστό ότι οι εμφανίσεις της επαναπρογραμματίζονται.

Έγραψε συγκεκριμένα: «Σας ευχαριστώ και πάλι για την απίστευτη υποστήριξη και την υπομονή σας αυτές τις τελευταίες εβδομάδες. Είμαι στην ευχάριστη θέση ν’ αναφέρω ότι το πρόγραμμα για τις νέες ημερομηνίες θ’ ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες! Θα σας δούμε σύντομα για μια γιορτή που αξίζει».

Σχετικά Άρθρα