Μαντόνα: Λιποθύμησα στο πάτωμα του μπάνιου και ξύπνησα στην ΜΕΘ

 Μαντόνα: Λιποθύμησα στο πάτωμα του μπάνιου και ξύπνησα στην ΜΕΘ

Ακόμη μια συναυλία της Μαντόνα, στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο της Celebration Tour, έγινε είδηση. «Το γεγονός ότι είμαι σήμερα εδώ είναι ένα γα@@@@@ο θαύμα», είπε η βασίλισσα της ποπ κατά τη διάρκεια της συναυλίας στο Barclays Center, στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης το Σάββατο (16.12.2023). Και ενώ το κοινό παραληρούσε, η Μαντόνα μίλησε για τις μέρες που βρέθηκε στο νοσοκομείο.

«Είναι κάποιοι άνθρωποι εδώ που ήταν μαζί μου στο νοσοκομείο» είπε η Μαντόνα. «Είναι εδώ μια πολύ σημαντική γυναίκα που με έσυρε στο νοσοκομείο… λιποθύμησα στο πάτωμα του μπάνιου μου και ξύπνησα στην ΜΕΘ», είπε ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε την μυστηριώδη γυναίκα που έσωσε την ζωή της, τη Σιομπάν.

Στο πλευρό της επίσης ήταν τα έξι της παιδιά. Η Λούρδη, ο Ρόκκο, ο Ντέιβιντ, η Κλιφούντο και τα δίδυμα Στέλλα και Εστέρ, όπως είπε η βασίλισσα της ποπ, ήταν εκεί όταν “ξύπνησε” στο νοσοκομείο.

«Έπρεπε σχεδόν να πεθάνω για να έχω όλα μου τα παιδιά σε ένα δωμάτιο», είπε με χιούμορ η Μαντόνα. «Όταν ανέκτησα τις αισθήσεις μου, είδα τα έξι παιδιά μου θα κάθονται στο λόμπι (του νοσοκομείου). Ήταν πολλά πολύ φοβισμένα και δεν καταλάβαινα τι συμβαίνει», συνέχισε η ποπ σταρ, ενώ αποκάλυψε ότι αμέσως σκέφτηκε την δική της μητέρα που έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 30 ετών από καρκίνο του μαστού.

«Ήταν μόνη της. Και σκεφτόμουν “τι θα γινόταν να άφηνα να παιδιά μου;”. Θα με κατέστρεφε να άφηνα τα παιδιά του αυτή τη στιγμή της ζωής τους. Δεν σκεφτόμουν εμένα. Σκεφτόουν εκείνα και τη μητέρα μου και πόσο τρομαγμένη πρέπει να ήταν που ήξερε ότι θα μας άφηνε πίσω», πρόσθεσε η Madona.

Συνέχιζε λέγοντας πως «γαμ@@@@@α τρελά πράγματα μας συμβαίνουν για να συνειδητοποιήσουμε τι περνάνε άλλοι άνθρωποι» και κάλεσε το κοινό να μην παίρνει τίποτα ως δεδομένο.

Το περασμένη καλοκαίρι, η Μαντόνα χρειάστηκε να μείνει πολλές μέρες στην εντατική εξαιτίας μιας σοβαρής βακτηριακής λοίμωξης.

Σχετικά Άρθρα