Τουρκία: Στις φλόγες εργοστάσιο – Διαλύθηκε σιταποθήκη- Τουλάχιστον 12 τραυματίες

 Τουρκία: Στις φλόγες εργοστάσιο – Διαλύθηκε σιταποθήκη- Τουλάχιστον 12 τραυματίες

Τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως εκρήξεις ακούγονται και σε εργοστάσιο χημικών στη βιομηχανική ζώνη Veliköy στην περιοχή Çerkezköy του Tekirdağ

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι τραυματίστηκαν – οι τρεις σοβαρά – από μια έκρηξη που σημειώθηκε τη Δευτέρα κοντά σε μια σιταποθήκη στο λιμάνι Ντεριντζέ στην επαρχία Κοτζάελι στη δυτική Τουρκία, μετέδωσαν το κρατικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο TRT και άλλα μέσα ενημέρωσης.

Την ίδια ώρα τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως εκρήξεις ακούγονται και σε εργοστάσιο χημικών στη βιομηχανική ζώνη Veliköy στην περιοχή Çerkezköy του Tekirdağ.

Διαλύθηκε σιταποθήκη

Από την συγκλονιστική έκρηξη σε σιταποθήκη τουλάχιστον τέσσερα άτομα έχουν τραυματιστεί χωρίς να διευκρινίζεται η κατάσταση της υγείας τους.
Δεν έχουν καταστεί μέχρι στιγμής σαφή τα αίτια της έκρηξης κοντά στα σιλό του Τουρκικού Οργανισμού Σιτηρών (TMO).

Η έκρηξη συνέβη στις 14:40 και η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη, μετέδωσε το TRT.

“Ακούσαμε μια έκρηξη και είδαμε την έκρηξη της σιταποθήκης TMO. Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο”, δήλωσε ο δήμαρχος του Ντεριντζέ, Ζεκί Ακγούν.

Ένα εργοστάσιο στο Tekirdag τυλίχθηκε στις φλόγες: Διαδοχικές εκρήξεις

Σύμφωνα με το CNN Turk πυρκαγιά ξέσπασε σε χημικό εργοστάσιο στην οργανωμένη βιομηχανική ζώνη Veliköy στην περιοχή Çerkezköy του Tekirdağ.

Ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις προσπαθούσαν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, ομάδες της αστυνομίας έπαιρναν μέτρα ασφαλείας στη γύρω περιοχή, ενώ εκρήξεις σημειώνονταν κατά διαστήματα στη φωτιά που κάλυπτε τον ουρανό με καπνό.

Οι ομάδες αύξησαν τα μέτρα τους για το ενδεχόμενο εξάπλωσης της πυρκαγιάς σε άλλα εργοστάσια.

Σχετικά Άρθρα