Τσιτσιπάς: Θρίαμβος στο ”Los Cabos Open” – Κατέκτησε τον πρώτο φετινό τίτλο και 10ο στην καριέρα του

 Τσιτσιπάς: Θρίαμβος στο ”Los Cabos Open” – Κατέκτησε τον πρώτο φετινό τίτλο και 10ο στην καριέρα του

Στους τίτλους επέστρεψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος επιβλήθηκε με 2-0 σετ (6-3, 6-4) του Άλεξ Ντε Μινόρ στον τελικό του Mifel Tennis Open και κατέκτησε την πρώτη θέση του τουρνουά. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ολοκλήρωσε μία εξαιρετική εβδομάδα στο Μεξικό, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επιστρέφοντας στους τίτλους μετά από ένα χρόνο.

Ο Στέφανος ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του τελικού, επιβάλλοντας από πολύ νωρίς τον ρυθμό του. Ήταν εκείνος που έκανε πρώτος break, μόλις στο τρίτο game, για να προηγηθεί με 3-1, όμως η απάντηση του Ντε Μινόρ ήταν άμεση (3-2).

Ο Τσιτσιπάς, ωστόσο, δεν πτοήθηκε και στο 8ο game βρήκε εκ νέου την ευκαιρία να “σπάσει” το σερβίς του Αυστραλού και δεν την άφησε να πάει χαμένη, φτάνοντας στην κατάκτηση του πρώτο σετ με 6-3.

Όπως ήταν λογικό, ο Τσιτσιπάς μπήκε στο δεύτερο σετ με πολύ ανεβασμένο ηθικό και έκανε break με το… καλημέρα, για να προηγηθεί με 2-0. Ο Ντε Μινόρ, όπως και στο πρώτο σετ, έβγαλε αντίδραση και με τρία διαδοχικά κερδισμένα games, πήρε για πρώτη φορά το προβάδισμα (4-3), όμως δεν είχε διάρκεια.

Ο Στέφανος απάντησε με το ίδιο… νόμισμα (3-0 games), ανατρέποντας πλήρως την κατάσταση (6-4) και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρώτου του τίτλου στην τρέχουσα και του δεκάτου στην καριέρα του.

Σχετικά Άρθρα