43χρονη αστυνομικός: “Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο” – Σοκαρισμένοι οι γιατροί από τα χτυπήματα που δέχτηκε

 43χρονη αστυνομικός: “Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο” – Σοκαρισμένοι οι γιατροί από τα χτυπήματα που δέχτηκε

Ακόμη και οι γιατροί του γενικού νοσοκομείου Λάρισας δηλώνουν έκπληκτοι και σοκαρισμένοι από την αγριότητα των χτυπημάτων που δέχτηκε από το σύζυγό της η 44χρονη αστυνομικός, η οποία νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη. Την ίδια ώρα, η ίδια έλυσε τη σιωπή της και μίλησε για τον ξυλοδαρμό που υπέστη. Τρομακτική είναι επίσης η περιγραφή του αδερφού του αστυνομικού.

Η αστυνομικός έχει σοβαρά τραύματα σε όλο το σώμα της, ενώ χθες χειρουργήθηκε, λόγω βλάβης στον αριστερό νεφρό. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Χρήστο Κραβαρίτη, «το πρόσωπο έχει δεχθεί μακροσκοπικώς εμφανείς πολλαπλές πλήξεις, είναι πλήρως παραμορφωμένο από τα χτυπήματα».

«Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα»

Η αξιωματικός μίλησε στην ΕΡΤ για το βάναυσο ξυλοδαρμό της: «Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς».

«Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει  να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Στο παρελθόν τον είχα μηνύσει για απειλή. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου», δήλωσε η γυναίκα.

«Τη χτυπούσε 2 ώρες, όλο το σπίτι είχε αίματα»

«Μου είπε “Νίκο με σκότωσε”. Αυτός είχε δύο ώρες τη χτυπούσε. Από κάτω το νοικιάζει μία φίλη της που άκουσε “βοήθεια με σκοτώνει” και τότε κάλεσε την Αστυνομία» τόνισε ο αδερφός της αστυνομικού μιλώντας στο Star.

Και πρόσθεσε: «Όλο το σπίτι είχε αίματα λες και ήταν σφαγείο. Αν δεν καλούσε την Αστυνομία θα την σκότωνε, είχε σκοπό να τη σκοτώσει. Μύτη σπασμένη, ζυγωματικά, σαγόνι διαλυμένο. Δεν ξέρω πόσα δόντια της έχει σπάσει, χτύπημα στην σπλήνα, στο νεφρό… Δεν αναγνωρίζεται το κορίτσι. Τον ήξερα τι άνθρωπος είναι και περίμενα “λέω θα γίνει κανένα κακό”. Ζήλια, της έκανε τη ζωή πατίνι. Να μη βγει, πώς θα ντυθεί , πού θα πάει, γιατί άργησε».

Σχετικά Άρθρα