Στανίση για Πατούλη: “Δεν έχω κοιμηθεί από τη στενοχώρια”

 Στανίση για Πατούλη: “Δεν έχω κοιμηθεί από τη στενοχώρια”

H Κατερίνα Στανίση μιλάει για «αδικία απέναντι στον Γιώργο Πατούλη» και μάλιστα δηλώνει πως από τη στενοχώρια της «δεν έχει κοιμηθεί από την Παρασκευή». Με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, κάνει αναφορά σε «όσα λέγονται για εμένα και το Ζάππειο».

Η τραγουδίστρια εξηγεί πώς έγινε η πρόσκληση στην εκδήλωση του Ζαππείου όπου σημειώθηκε το περιστατικό με το περιβόητο ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πατούλη. «Η φίλη μου Ανδριάνα Μανέττα ,η οποία δεν είχε καμια σχέση με τον φορέα διοργάνωσης, με κάλεσε να παραστώ για να τιμήσω τις Ελληνίδες του κόσμου, αφού θα ήταν παρουσιάστρια και χορηγός για το The Greek Festival,μετά από επιθυμία της προέδρου».

Στη συνέχεια περιγράφει τα όσα έγιναν στην εκδήλωση, λέγοντας ότι τον Γιώργο Πατούλη «τον τράβηξαν επίμονα κάποιες κυρίες από Αυστραλία και Σαουδική Αραβία και πλησίασα και εγώ ζητώντας του να κάνει 2 στροφές να τις τιμήσει».

Καταλήγοντας αναφέρει ότι «όλο αυτό που έγινε είναι πολύ κρίμα και εγώ σαν άνθρωπος είμαι βαθιά πληγωμένη αφού του κόστισε πολλά στην καριέρα του χωρίς να φταίει. Για όσους είπαν πως η Στανιση δεν έπρεπε να τραγουδήσει στο Ζάππειο, καλό είναι να δείτε την πορεία μου».

Σχετικά Άρθρα