Φωτιά στο Βελεστίνο: Αγνοείται βοσκός

 Φωτιά στο Βελεστίνο: Αγνοείται βοσκός

Μαίνεται το μεγάλο πύρινο μέτωπο στο Βελεστίνο Μαγνησίας με σειρά περιοχών να έχουν εκκενωθεί και τις φλόγες να έχουν προκαλέσει καταστροφές σε σπίτια και κτηνοτροφικές μονάδες. Εκείνο όμως που ανεβάζει στα ύψη την αγωνία είναι το γεγονός ότι αγνοείται η τύχη 45χρονου βοσκού στον Άγιο Γεώργιο Φερρών. Μόλις ξέσπασε η φωτιά πήγε στο μαντρί του και έκτοτε έχουν χαθεί τα ίχνη του.

Στην ιστοσελίδα gegonota.news ο αντιδήμαρχος κ. Παλληκάρης επιβεβαίωσε την είδηση.

«Δεν ξέρουμε ακόμα τι συμβαίνει, ο άνθρωπος αγνοείται», δήλωσε.

Μήνυμα 112 εστάλη μετά τις 17:30 στους κατοίκους των περιοχών Διμήνι, Παλιούρι και της Βιομηχανικής Περιοχής Βόλου για να εκκενώσουν προς Βόλο.

Το απόγευμα εκκενώθηκαν τα πρώτα σπίτια στις παρυφές και περιμετρικά του Βελεστίνου και οι κάτοικοι οδηγήθηκαν προς το κέντρο της πόλης, δήλωσε νωρίτερα ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Παλληκάρης.

Στο μεταξύ με σοβαρά εγκαύματα Β’ βαθμού σε χέρια, πόδια, πρόσωπο και πλάτη έχει μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου ένας πυροσβέστης. Οι γιατροί προσπαθούν να τον σταθεροποιήσουν και στη συνέχεια αναμένεται να γίνει η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας. Ο πυροσβέστης υπηρετούσε στην Κατερίνη και επιχειρούσε μαζί με συναδέλφους του στη φωτιά στο Βελεστίνο.

Σχετικά Άρθρα