Μανώλης Μαυρομμάτης: Έκκληση για αίμα από τον γιό του

 Μανώλης Μαυρομμάτης: Έκκληση για αίμα από τον γιό του

Έκκληση για αίμα για τον Μανώλη Μαυρομμάτη και τη σύζυγό του Ειρήνη Μαυρομμάτη απηύθυνε ο γιος τους μέσω διαδικτυακής του ανάρτησης στο facebook. O Μανώλης Μαυρομμάτης και η Ειρήνη Μαυρομμάτη ή αλλιώς Ρένα Βενιέρη εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του «Γεννηματάς» έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι στα μέσα του περασμένου Φεβρουαρίου. Και οι δυο τους κοιμούνταν την ώρα που ξέσπασε η φωτιά.

Η ανάρτηση του Μιχάλη Μαυρομάτη

«Καθότι δόθηκε πολύ αίμα στους γονείς μου για τα χειρουργεία, θα σας παρακαλούσα πολύ αν έχετε τον χρόνο και την δυνατότητα, να πάτε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο να κάνετε αιμοδοσία. Σημαντικό να πείτε πως πρόκειται για την Ειρήνη Μαυρομμάτη και τον Μανώλη Μαυρομμάτη που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς στην Αθήνα. Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς», αναφέρει στην ανάρτησή του στο Facebook ο Μιχάλης Μαυρομμάτης.

«Μπορείτε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, στο Τμήμα Αιμοδοσίας, αναφέροντας τα επίθετα των δύο ασθενών», προσθέτει ο ίδιος.

Σχετικά Άρθρα