Περικλής Στεφανίδης: Στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας, συγγενείς και φίλοι στο σπίτι της οικογένειας στη Θεσσαλονίκη

 Περικλής Στεφανίδης: Στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας, συγγενείς και φίλοι στο σπίτι της οικογένειας στη Θεσσαλονίκη

Από τη Θεσσαλονίκη καταγόταν ο 27χρονος Ανθυποσμηναγός (Ι) Περικλής Στεφανίδης, ο συγκυβερνήτης του Canadair CL-215 που έπεσε σήμερα Τρίτη (25.7.2023) στην Κάρυστο, την ώρα της επιχείρησης κατάσβεσης της φωτιάς που καίει από την περασμένη Κυριακή στην περιοχή. Ο θάνατος των δύο χειριστών του Canadair CL-215 που έπεσε στην Κάρυστο έχει προκαλέσει θλίψη σε όλη την Ελλάδα. Ο 34χρονος κυβερνήτης, Σμηναγός (Ι) Χρήστος Μουλάς, καταγόταν από τα Χανιά και ο χαμός του έχει βυθίσει στο πένθος όλη την πόλη της Κρήτης.

Ο 27χρονος καταγόταν και είχε μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη και είχε φοιτήσει στο 16ο Γυμνάσιο της πόλης και μετά στο 16ο Λύκειο. Αμφότερα τα σχολεία βρίσκονται στην Ξηροκρήνη.

Στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας έχουν βρεθεί στο πλευρό της οικογένειας του Περικλή Στεφανίδη, καθώς πήγαν νωρίτερα στο σπίτι του, για να παράσχουν ψυχολογική στήριξη στους δικούς του ανθρώπους. Όπως είναι φυσικό, το κλίμα είναι εξαιρετικά βαρύ.

Παράλληλα, σύμφωνα με το GRTimes.gr, συγγενείς και φίλοι άρχισαν να φτάνουν από νωρίς το βράδυ στο σπίτι της οικογένειας του Ανθυποσμηναγού (Ι) ενώ στο σημείο παραμένει ασθενοφόρο της Πολεμικής Αεροπορίας και γιατρός του Σώματος, που επισκέφθηκε τους γονείς του.

Σχετικά Άρθρα