Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 50χρονος που δολοφονήθηκε – Ανακοίνωση ΕΛΑΣ για τον δράστη

 Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 50χρονος που δολοφονήθηκε – Ανακοίνωση ΕΛΑΣ για τον δράστη

Το iefimerida.gr έφερε στην δημοσιότητα την φωτογραφία του θύματος της στυγερής δολοφονίας στην συμπρωτεύουσα. Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για Αλβανό υπήκοο, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από πυροβολισμούς από 45χρονο ομοεθνή του, ο οποίος άνοιξε πυρ μέσα από ένα μαύρο Peugeot, το οποίο ανήκει σε γυναίκα που φέρεται να έχει δεσμό μαζί του (με τον δράστη), η οποία θεωρείται πως εμπλέκεται σε διακίνηση ναρκωτικών.

Ο δράστης παραδόθηκε σήμερα το μεσημέρι, συνοδεία του δικηγόρου του, Θανάση Αλεξόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, είχε προηγηθεί η προσαγωγή της συζύγου του δράστη το πρωί από εξοχικό στη Χαλκιδική και είχαν εγκλωβίσει το αυτοκίνητό του.

Πληροφορίες πως ο δράστης είχε προσεγγίσει ερωτικά τη γυναίκα του θύματος

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή για τις προσωπικές διαφορές θύματος και θύτη φαίνεται να είναι το γεγονός πως ο δράστης είχε προσεγγίσει ερωτικά τη γυναίκα του θύματος σε έναν γάμο, ενδεχομένως είχαν συνευρεθεί. Κατά τη συνάντησή τους στην καφετέρια πριν από τη δολοφονία, ο δράστης είχε μιλήσει υποτιμητικά στο θύμα για το συγκεκριμένο ζήτημα και από εκεί ξεκίνησε η αντιπαράθεση.

Άτομα που έγιναν μάρτυρες του καβγά των δύο ανδρών στο καφενείο αναφέρουν πως άκουσαν τον εξής διάλογο:

  • Θύμα: Έχω κάνει τη δουλειά, δώσε μου τα λεφτά.
  • Δράστης: Εγώ στα έχω δώσει, δεν σου χρωστάω τίποτα.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την σύλληψη του 45χρονου Αλβανού στη Θεσσαλονίκη

Στην ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ αναφέρει πως σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Εξιχνιάσθηκε υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 50χρονου αλλοδαπού που έλαβε χώρα στην περιοχή της Ανάληψης.

Για την υπόθεση συνελήφθη 45χρονος ομοεθνής του, ο οποίος παρουσιάστηκε αυτοβούλως μεσημβρινές ώρες σήμερα στο  Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες χθες (13-07-2023) έπειτα από διαπληκτισμό που είχε με τον 50χρονο, έβαλε εναντίον του με πυροβόλο όπλο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Σχετικά Άρθρα