Δύο σοβαρά τροχαία σε Δεκελείας και Κηφισίας – “Αν ήταν μηχανάκι, θα είχε σκοτωθεί”

 Δύο σοβαρά τροχαία σε Δεκελείας και Κηφισίας – “Αν ήταν μηχανάκι, θα είχε σκοτωθεί”

Σοβαρά τροχαία ατυχήματα στις Λεωφόρους Δεκελείας και Κηφισίας. Καταρχάς νωρίς το πρωί της Τετάρτης στη Λεωφόρο Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια, οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο ντεραπάρισε. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο οδηγός του αυτοκινήτου βγήκε εκτός δρόμου χτυπώντας στα προστατευτικά κιγκλιδώματα που βρίσκονται στο υπογειοποιημένο τμήμα της Λεωφόρου Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Από τη σύγκρουση το αυτοκίνητο αναποδογύρισε και προσγειώθηκε στο πλάι ενώ ο οδηγός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται πως ο δρόμος στο ρεύμα προς την Νέα Ιωνία έχει κλείσει.

Το απίστευτο τροχαίο στην Κηφισίας

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο MEGA o κος Δημήτρης, η σχάρα του φρεατίου είχε αφαιρεθεί, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πέσει μέσα σε αυτό και να προσκρούσει στη συνέχεια με δύναμη στον τοίχο. «Αν ήταν μηχανάκι, ο οδηγός θα είχε σκοτωθεί. Ακόμα κι αν είχα μικρότερο αυτοκίνητο θα είχα σκοτωθεί», είπε ο κος Δημήτρης.

Όπως περιέγραψε ο ίδιος τα δραματικά εκείνα λεπτά, δεν αντιλήφθηκε το ακάλυπτο φρεάτιο μέχρι που ξαφνικά άκουσε ένα δυνατό θόρυβο.

  • «Το μόνο που άκουσα ήταν ένα γκουπ, ένα μεγάλο θόρυβο. Το αυτοκίνητο χτύπησε στο κράσπεδο και έπεσα με δύναμη πλαγιομετωπικά στον τοίχο. Με το που έπεσα στο φρεάτιο έσπασε όλο το μπροστινό σύστημα και το αυτοκίνητο γύριζε σαν τρελό. Η πίσω ρόδα έσπασε χτυπώντας μετά στον τοίχο», δήλωσε.

Από καθαρή τύχη το αυτοκίνητό του δεν συγκρούστηκε με άλλα οχήματα. Εντός του ΙΧ βρίσκονταν εκείνος, η σύζυγός του και η πεθερά του, η οποία τραυματίστηκε στην σπονδυλική στήλη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ίδιος, δεν έχει επικοινωνήσει μέχρι στιγμής με την Περιφέρεια καθώς αναμένει το πόρισμα του ατυχήματος από την Τροχαία και την ασφαλιστική.