Μπόρις Κλέιμαν: Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες για τον βιασμό της 17χρονης

 Μπόρις Κλέιμαν: Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες για τον βιασμό της 17χρονης

Αθώος αποδείχθηκε ο ποδοσφαιριστής Μπόρις Κλέιμαν για την κατηγορία βιασμού που του είχε απαγγελθεί από Βελγίδα τουρίστρια σε μπαρ στην Αθήνα. Όπως αναφέρει ισραηλινό δημοσίευμα, το αποτέλεσμα του τεστ DNA που έκανε ο πρώην τερματοφύλακας του Βόλου απέδειξε ότι είναι αθώος και τα όσα υποστήριζε είναι αλήθεια, με αποτέλεσμα οι κατηγορίες εναντίον του να αποσυρθούν.

Ο τερματοφύλακας είχε συλληφθεί με την κατηγορία βιασμού ενός 17χρονου κοριτσιού σε μπαρ στο Κολωνάκι, ενώ κατηγορήθηκε πως είχε χρησιμοποιήσει ναρκωτικές ουσίες.

Ο Κλέιμαν είχε αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ μετά την απολογία του. Το τεστ DNA, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έδειξε πως δεν υπήρξε ερωτική επαφή, ενώ ο δικηγόρος του Ισραηλινού τερματοφύλακα, Γιάνιν Σέγκεφ, ανέφερε πως βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του μπαρ απέδειξε ότι δεν υπήρχε σεξουαλική επίθεση.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Κλέιμαν είναι έτοιμος να υπογράψει και στην νέα του ομάδα, τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ισραηλινός τερματοφύλακας έχει συμφωνήσει με την ομάδα των Ιωαννίνων με τις υπογραφές και ανακοινώσεις να αναμένονται σύντομα.

Σχετικά Άρθρα