Μπόρις Κλέιμαν: Αρνείται τις κατηγορίες για βιασμό ανήλικης και λέει πως τον προκάλεσε

 Μπόρις Κλέιμαν: Αρνείται τις κατηγορίες για βιασμό ανήλικης και λέει πως τον προκάλεσε

Αρνείται τις κατηγορίες μέσα από τη φυλακή ο Μπόρις Κλέιμαν, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό και για άλλα αδικήματα. Σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ομάδας του Βόλου, ειδικότερα, ασκήθηκε σήμερα, Μ. Τρίτη, ποινική δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Τα ξημερώματα, οι Αρχές συνέλαβαν τον ποδοσφαιριστή, αφού πήγαν σε πλατεία στο Κολωνάκι μετά από κλήση για επεισόδιο, ενώ προσήχθησαν και άλλα άτομα που βρίσκονταν στο σημείο.

Σε γυναικεία πτέρυγα φυλακών ο Μπόρις Κλέιμαν – Αρνείται τις κατηγορίες

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπόρις Κλέιμαν είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μόνος του σε ένα κελί στη γυναικεία πτέρυγα φυλακών.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο τερματοφύλακας δεν παραδέχεται ότι προέβη στις πράξεις για τις οποίες του ασκήθηκε δίωξη. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής ισχυρίζεται ότι τον προκάλεσαν γυναίκες στο μπαρ, αλλά ότι εκείνος δεν έκανε τίποτα.

Εν τω μεταξύ, αμέσως μετά τη γνωστοποίηση του περιστατικού η ΠΑΕ Βόλος έθεσε εκτός ομάδας τον τερματοφύλακα.

Πώς συνελήφθη ο Μπόρις Κλέιμαν για βιασμό

Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από επεισόδιο στην πλατεία Φιλικής Εταιρίας, στο οποίο συμμετείχαν πέντε αλλοδαποί και ένας Έλληνας, προσήχθησαν όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Αφού 17χρονη κατήγγειλε τον ποδοσφαιριστή Μπόρις Κλέιμαν για ασέλγεια και βιασμό σε μπαρ της περιοχής, η αστυνομία τον συνέλαβε και αργότερα του ασκήθηκε ποινική δίωξη.

Σχετικά Άρθρα