Xαμός στον ΑΝΤ1 με τον Τζήμερο: “Αν εσείς πείτε ότι ήμουν άγαμος και άτεκνος είναι σεξιστική επίθεση;”

 Xαμός στον ΑΝΤ1 με τον Τζήμερο: “Αν εσείς πείτε ότι ήμουν άγαμος και άτεκνος είναι σεξιστική επίθεση;”

Tον Θάνο Τζήμερο υποδέχτηκε σήμερα στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας προκειμένου να μιλήσουν για την ανάρτηση που έκανε ο δεύτερος για τη νέα υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη, την οποία χαρακτήρισε άγαμη και άτεκνη.Τα αίματα «άναψαν» γρήγορα με τη συζήτηση να είναι από αρχή αρκετά έντονη.

«Έχω αποσυρθεί από την πολιτική, αλλά έχω άποψη σαν πολίτης. Κι εγώ μέχρι τα 53 μου ήμουν άγαμος και άτεκνος. Αν εσείς πείτε ότι ήμουν άγαμος και άτεκνος, αυτό είναι σεξιστική επίθεση εναντίον μου; Γιατί ήταν σεξιστική επίθεση αυτό που έκανα; Από πού προκύπτει το σεξιστικό; Κύριε Λιάγκα, εκτίθεστε. Εγώ είπα ότι δεν είναι η καταλληλότερη επιλογή για να είναι υπουργός οικογένειας. Το σεξιστικό δεν ισχύει. Εγώ δεν έκρινα την κυρία Ζαχαράκη, αλλά την επιλογή του πρωθυπουργού», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Θάνος Τζήμερος σε έντονο τόνο.

«Συνηθίσαμε να βάζουμε άσχετους ανθρώπους σε υπουργεία και να τους θεωρούμε managers, ενώ ουδέποτε απέδειξαν αυτή τους την ικανότητα» είπε στη συνέχεια ο Θάνος Τζήμερος, με τον Τάσο Τεργιάκη να κάνει παρέμβαση και τον πολίτικό να γίνεται κυριολεκτικά έξαλλος.

Ο Γιώργος Λιάγκας διαφωνούσε κάθετα με όσα έλεγε ο Θάνος Τζήμερος και συνεχώς του έθετε ερωτήματα για την ανάρτηση που έκανε και η οποία προκάλεσε αντιδράσεις.

Ο Θάνος Τζήμερος, μάλιστα, κάποια στιγμή εξερράγη που μιλούσαν όλοι πάνω του και είπε: «Αφήστε να τελειώσω γαμ…το μια φορά».

Υπενθυμίζεται, πως ο Θάνος Τζήμερος είχε γράψει χαρακτηριστικά για την Σοφία Ζαχαράκη: «Ευτυχώς που ιδρύθηκε Υπουργείο Οικογένειας, με επικεφαλής μια άγαμη άτεκνη, για να αρχίσουμε να γεννάμε. Η 2η τετραετία επαναλαμβάνεται ως φάρσα».

Σχετικά Άρθρα