Νέες κινητοποιήσεις για τους πλειστηριασμούς

 Νέες κινητοποιήσεις για τους πλειστηριασμούς

Σε κινητοποίηση τη Δευτέρα 3 Ιουλίου στις εταιρείες διαχείρισης κόκκινων δανείων Cepal (10 π.μ. σταθμός Φιξ, πεζόδρομος Κουκακίου) και doValue (12 μ. στο σταθμό Ηλεκτρικού Καλλιθέας), καλεί σωματεία εργαζομένων και επαγγελματιών καθώς και φορείς στις γειτονιές της Αθήνας η Επιτροπή του ΠΑΜΕ για τους πλειστηριασμούς.

Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της: «Συνεχίζεται και εντείνεται η επίθεση στα λαϊκά νοικοκυριά με πιέσεις, εκβιασμούς, παράλογες και προκλητικές απαιτήσεις των κορακιών, απέναντι σε συνανθρώπους μας που τους έχουν περάσει τη θηλιά του χρέους στον λαιμό. Έχουμε χρέος να δώσουμε μαζική και μαχητική απάντηση απαιτώντας να σταματήσουν τώρα οι εκβιασμοί, να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, να γίνουν κουρέματα στο κεφάλαιο και διαγραφή τόκων και πανωτοκίων.

Έχουν ξεσαλώσει οι διαχειριστές “κόκκινων” δανείων με το νομοθετικό πλαίσιο που νομιμοποιεί τη ληστεία και την τοκογλυφία και στοχοποιεί τους οφειλέτες και το οργανωμένο κίνημα, ως κοινούς εγκληματίες.

Αυτή η αθλιότητα θα τσακιστεί από τον αγώνα του λαού.

Καλούμε κάθε οφειλέτη που βρίσκεται σε αυτή την θέση ή νιώθει ότι τελικά θα αναγκαστεί να έρθει σε αυτή την κατάσταση να έρθει στην κινητοποίηση, να έρθει σε επαφή με το ΠΑΜΕ με σκοπό να γίνουμε περισσότεροι και δυνατότεροι ώστε να κάνουμε πράξη το σύνθημα “Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη”.

Απαιτούμε:

Την καθολική προστασία της πρώτης κατοικίας.

Τη διαγραφή μέρος του κεφαλαίου, τόκων και ανατοκισμών» και καταλήγει: «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!».

Σχετικά Άρθρα