Αγρίνιο: Νέα υπόθεση οπαδικής βίας – 4 άτομα έδειραν 18χρονο

 Αγρίνιο: Νέα υπόθεση οπαδικής βίας – 4 άτομα έδειραν 18χρονο

Οπαδικό επεισόδιο σημειώθηκε στο Αγρίνιο την περασμένη Κυριακή, με έναν 19χρονο να συλλαμβάνεται σήμερα ως εμπλεκόμενος στο περιστατικό. Όλα έγιναν την Κυριακή, όταν ένας 18χρονος περπατούσε σε πλατεία της πόλης φορώντας μπλούζα αθηναϊκής ποδοσφαιρικής ομάδας. Ξαφνικά, δυο άτομα 17 και 19 ετών, πλησίασαν τον 18χρονο, του αφαίρεσαν τη μπλούζα που φορούσε, τον χτύπησαν και του άρπαξαν τσαντάκι όπου είχε κινητό και μικρό χρηματικό ποσό.

Στο επεισόδιο σε βάρος του φέρεται να ενεπλάκησαν στη συνέχεια δυο ακόμη άτομα, 20 και 25 ετών, σύμφωνα με το agrinionews.gr. Χρειάστηκε ο 18χρονος να διακομιστεί στο νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, ένας εκ των τεσσάρων νεαρών συνελήφθη μετά από ένταλμα, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα πρωτοδικών Αγρινίου.

Σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και αθλητική βία και εκδόθηκαν εντάλματα αναζητώντας τους υπόλοιπους φερόμενους ως δράστες, οι οποίοι μέχρι τώρα διαφεύγουν της σύλληψης.

Σχετικά Άρθρα