Αποστολάκης: Δεν αμφισβητείται ο Τσίπρας

 Αποστολάκης: Δεν αμφισβητείται ο Τσίπρας

«Το αποτέλεσμα των εκλογών άφησε μια αίσθηση πίκρας στον ΣΥΡΙΖΑ, ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν το περίμενε κανείς», είπε ο Ευάγγελος Αποστολάκης, τονίζοντας πως ήταν πολύ μικρό το χρονικό περιθώριο ανάμεσα στις πρώτες και τις δεύτερες κάλπες ώστε να γίνει οποιαδήποτε ανατροπή.

Αναφορικά με τις εσωκομματικής εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για το αν θα είναι ικανή αντιπολίτευση είπε: «Το μεγάλο ζήτημα είναι να εντοπιστούν τα προβλήματα, να μπει σε νέα βάση όλη η υπόθεση του ΣΥΡΙΖΑ, η αντιπολίτευση πρέπει να είναι ουσιαστική και αποτελεσματική, γιατί η χώρα κυβερνάται πολύ καλύτερα όταν υπάρχει μια ουσιαστική αντιπολίτευση. Εκτιμώ ότι όλα θα γίνουν γρήγορα στον ΣΥΡΙΖΑ, ήδη έχουν αρχίσει οι διεργασίες, δεν έχει νόημα αν δεν τρέξουν γρήγορα οι διαδικασίες».

Στη συνέχεια ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε: «Είναι σαφές ότι δεν αμφισβητείται ο Τσίπρας προς το παρόν. Θα συγκληθούν τα όργανα και θα δούμε τι θα προκύψει».

Σε ερώτηση αν υπάρχουν εναλλακτικές απάντησε: «Όταν κινείσαι στο πλαίσιο της δημοκρατίας, εναλλακτικές θα πρέπει να υπάρχουν, αλλά προς το παρόν δεν φαίνεται κάτι τέτοιο».

Και συμπλήρωσε: «Η άποψή μου είναι ότι το όριο πρέπει να είναι η επόμενη αναμέτρηση. Στις αυτοδιοικητικες εκλογές πρέπει να σταθούμε με αξιοπρέπεια, εκτιμώ ότι μέχρι τότε πρέπει να έχουν κλείσει τα θέματα και να έχει αρχίσει να φαίνεται η επόμενη ημέρα».

Σε ερώτηση για την κυβέρνηση που ανακοινώθηκε χθες ο κ. Αποστολάκης σχολίασε: «Εκτιμώ ότι είναι μια καλή κυβέρνηση, οι καλύτερες επιλογές που μπορεί να γίνονται, γίνονται για το καλό της χώρας. Βέβαια κάθε κυβέρνηση κρίνεται από το αποτέλεσμα, ελπίζω και εκτιμώ ότι θα πάει καλά. Για όλους μας είναι καλό να πάει καλά η χώρα».