Ο Κασσελάκης δίνει συνέχεια στα “μαύρα” επί εποχής Τσίπρα μέσω… τρολ

 Ο Κασσελάκης δίνει συνέχεια στα “μαύρα” επί εποχής Τσίπρα μέσω… τρολ

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει να τροφοδοτεί τη συζήτηση για «μαύρα» χρήματα στον ΣΥΡΙΖΑ επί προεδρίας Τσίπρα και ταυτόχρονα αφήνει αιχμές για πολλές «σκοτεινές» πλευρές, για τις οποίες υπήρξαν στο παρελθόν καταγγελίες.

Σε ανάρτηση στο Χ, το τρολ «Πεν Νταλαούρα» επικαλείται πληροφορίες που μεταδόθηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή και ανέφεραν ότι έχουν ξοδευτεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, στις εθνικές εκλογές του 2023, 2,5 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον της κρατικής χρηματοδότησης και καταλήγει με την ερώτηση: «Δημιουργείται, λοιπόν, το ερώτημα από πού προήλθαν αυτά τα επιπλέον 2,5 εκατομμύρια;».

Ο κ. Κασσελάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, προχθές, με απάντηση που έδωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο MEGA, να υπήρχαν στο παρελθόν κονδύλια του κόμματος τα οποία πήγαιναν σε τρολ του διαδικτύου. Οταν ρωτήθηκε αν έχει βρει χρήματα που πήγαιναν σε τρολ, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «Δεν έχω βρει χρήματα που να έχουν δοθεί σε τρολ. Στον ΣΥΡΙΖΑ που γνωρίζω εγώ, από τις 24 Σεπτεμβρίου και μετά, σας εγγυώμαι ότι δεν υπάρχουν κονδύλια που να έχουν πάει σε τρολ. Εδώ δεν έχουμε επιχορήγηση για να πληρώσουμε μισθούς των ανθρώπων του κόμματος».

Οταν δε κλήθηκε να απαντήσει για την αναφορά του Κώστα Αρβανίτη πως όταν έγινε διευθυντής στον ρ/σ «Στο Κόκκινο» υπήρχαν κάποιοι ακτιβιστές που έπαιρναν «μαύρα» χρήματα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Δεν μπορώ να σχολιάσω δημόσια αυτά που λένε σε κλειστά όργανα. Αυτή την ερώτηση θα πρέπει να την απευθύνετε στον ίδιο και στην ηγεσία της εποχής. Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα που προσωπικά να έχω παρατηρήσει».

Σε αυτή τη φάση, καμία πλευρά δεν σταματά να επιτίθεται στην άλλη, ενώ δεν υπάρχει στέλεχος ή στελέχη με τέτοιο ειδικό βάρος για να σταματήσουν τον «εμφύλιο» ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και τον Αλέξη Τσίπρα, που δεν αφορά πλέον διαφωνίες για ιδεολογικά και πολιτικά ζητήματα, αλλά καταγγελίες για διαφθορά, κακοδιαχείριση, κομματικούς στρατούς τρολ, αλλά και σκοτεινές εξωχώριες οικονομικές δραστηριότητες κ.λπ.

Η μάχη αυτή θα κρατήσει έως το συνέδριο στις αρχές Οκτωβρίου και το εύλογο ερώτημα είναι ποιος θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που θα φτάσει ως εκεί.

Σχετικά Άρθρα