Ακρίτα: “Εφιαλτική η προοπτική να κάθονται στα διπλανά καθίσματα της Βουλής από ακροδεξιοί έως Ναζί”

 Ακρίτα: “Εφιαλτική η προοπτική να κάθονται στα διπλανά καθίσματα της Βουλής από ακροδεξιοί έως Ναζί”

Με ανάρτηση στο Facebook, η Έλενα Ακρίτα μίλησε για την επόμενη ημέρα των εκλογών, λίγες ώρες μετά τη μεγάλη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ. Η γνωστή δημοσιογράφος σχολιάζοντας την είσοδο στη Βουλή της Νίκης και των Σπαρτιατών χωρίς ωστόσο να τους αναφέρει, έγραψε:«Μπαίνουμε σε μια ζοφερή, δυστοπική Βουλή. Στα διπλανά μας έδρανα θα κάθονται από ακροδεξιοί έως και ναζί. Για μένα, που είναι η πρώτη μου φορά, η προοπτική αυτή είναι εφιαλτική».

Σε άλλο σημείο αναφέρει: «Όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα δουλέψουμε δίπλα και τριπλά για να καλύψουμε το μεγάλο κενό που αφήνουν οι σύντροφοι μας που δεν εκλέχτηκαν».

Παράλληλα υπόσχεται να είναι η φωνή αυτών που δεν έχουν φωνή και τα μάτια των «αόρατων» ανθρώπων ενώ επσημαίνει ότι έγινε βουλευτής για να δουλέψει σκληρά και υπόσχεται να το κάνει.

Όλη η ανάρτηση:

«Να πω κάτι προσωπικό, αν μου επιτρέπετε.

Η επόμενη μέρα είναι σήμερα.

Μπαίνουμε σε μια ζοφερή, δυστοπική Βουλή. Στα διπλανά μας έδρανα θα κάθονται από ακροδεξιοί έως και ναζί. Για μένα, που είναι η πρώτη μου φορά, η προοπτική αυτή είναι εφιαλτική.
Όμως δεν θα το βάλω κάτω. Αλήθεια σάς λέω. Από σήμερα σηκώνω τα μανίκια. Όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα δουλέψουμε δίπλα και τριπλά για να καλύψουμε το μεγάλο κενό που αφήνουν οι σύντροφοι μας που δεν εκλέχτηκαν.

Προσωπικά, θα παλέψω για τα ανθρώπινα δικαιώματα, όχι μόνο στη Βουλή αλλά και στο δρόμο, όπως έκανα πάντα. Μύγα στο σπαθί μου δεν σήκωνα ποτέ και δεν θ’ αρχίσω τώρα.
Θα προσπαθήσω να γίνω η φωνή αυτών που δεν έχουν φωνή.
Θα προσπαθήσω να γίνω τα μάτια των «αόρατων» ανθρώπων.
Θα διεκδικήσω για λογαριασμό τους την ορατότητα, τη συμπερίληψη, την αλληλεγγύη.
Όσο μπορώ. Κι όσο αντέχω. Που αντέχω μια χαρά.

Δεν έγινα βουλευτής για να κάνω περίπατο. Έγινα βουλευτής για να δουλέψω σκληρά. Κι αυτό θα πράξω, με πλήρη συνείδηση του νέου μου ρόλου.

Θα είμαι εκεί για σας.
Σάς το υπόσχομαι»

Σχετικά Άρθρα