Ομπάμα για Πύλο: Απαράδεκτο ότι πνίγηκαν 700 άνθρωποι – Ψέμα ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτούς

 Ομπάμα για Πύλο: Απαράδεκτο ότι πνίγηκαν 700 άνθρωποι – Ψέμα ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτούς

Την πραγματική διάσταση της πολύνεκρης τραγωδίας που έλαβε χώρα στην Πύλο προ ημερών ανέδειξε ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, στο πλαίσιο της συζήτησης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ανέφερε ότι «είναι απαράδεκτο να πνίγονται 700 άτομα» και πρόσθεσε ότι δεν είναι αλήθεια πως δεν γίνεται κάτι για αυτούς τους απελπισμένους ανθρώπους.

«Υπάρχουν παντού απελπισμένοι άνθρωποι που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε. Δείτε τι γίνεται αυτή την εβδομάδα» σημείωσε αρχικά ο Μπαράκ Ομπάμα και αναφέρθηκε στο υποβρύχιο Titan που αγνοείται.

«Προσευχόμαστε και θέλουμε αυτοί οι άνθρωποι να σωθούν. Όμως συγκρίνετε την προσοχή που έλαβε αυτό το γεγονός σε σχέση με τους 700 ανθρώπους που πνίγηκαν. 700 άνθρωποι πνίγηκαν, αυτό είναι απαράδεκτο, δεν μπορεί να συμβαίνει. Το ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτούς δεν είναι αλήθεια και το γνωρίζουμε. Ξέρουμε ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα για αυτούς τους ανθρώπους» κατέληξε στην παρέμβασή του ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

Σχετικά Άρθρα