Με τον χαμένο του Σερβέτ – Γκενκ ο Ολυμπιακός στο Europa League

 Με τον χαμένο του Σερβέτ – Γκενκ ο Ολυμπιακός στο Europa League

Τον πιθανό αντίπαλό του στην Γ’ προκριματική φάση του Europa League έμαθε ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον χαμένο του ζευγαριού Σερβέτ – Γκενκ.

Η κλήρωση του Β’ προκριματικού γύρου του Champions League ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης και ο Παναθηναϊκός έμαθε ότι θα αντιμετωπίσει την ουκρανική Ντνίπρο. Ταυτόχρονα όμως, από την… σπόντα των αποκλεισμένων, τον πιθανό αντίπαλό του έμαθε και ο Ολυμπιακός. Στο άλλο ζευγάρι του μονοπατιού των μη πρωταθλητών, η Σερβέτ θα αντιμετωπίσει τη Γκενκ, κάτι που σημαίνει ότι ο ηττημένος αυτού του ζευγαριού, θα «κατέβει» στο Europa και θα κοντραριστεί με τους «ερυθρόλευκους» στον Γ’ προκριματικό γύρο του Europa League. 

Η κλήρωση της Γ’ προκριματικής φάσης του Europa θα διεξαχθεί στις 24 Ιουλίου, ωστόσο πλέον αυτή ελάχιστη σημασία πέρα από τα διαδικαστικά, δηλαδή το ποιος θα παίξει πρώτος εντός έδρας. Οι ημερομηνίες που έχουν σημασία είναι βεβαίως αυτές των αγώνων, με πρώτο ματς στις 10 Αυγούστου και τη ρεβάνς μια βδομάδα μετά, στις 17. Περίπου δύο εβδομάδες πριν, ο Ολυμπιακός σε κάθε περίπτωση θα γνωρίζει τον αντίπαλο αφού η ρεβάνς της Β’ προκριματικής του Champions θα διεξαχθεί 1 ή 2 Αυγούστου. 

Πηγή: sdna.gr

Σχετικά Άρθρα